Πάσχα: 36 δροσερά γλυκά για το πασχαλινό τραπέζι
Δεν είναι όλα τα γλυκά κατάλληλα για το τέλος ενός γεύματος. Όταν θα αποφασίσουμε το γλυκό που θα φτιάξουμε για ...
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
Δεν είναι όλα τα γλυκά κατάλληλα για το τέλος ενός γεύματος. Όταν θα αποφασίσουμε το γλυκό που θα φτιάξουμε για ...
Από του σαντορινιούς ντοματοκεφτέδες ως τους σιφνέικους ρεβιθοκεφτέδες και τους ταραμοκεφτέδες με σπανάκι, το συμπέρασμα είναι ένα: υπάρχει ζωή χωρίς κρέας και είναι άκρως απολαυστική. Οι ...
To Σάββατο του Λαζάρου, παραδοσιακά φτιάχνουμε ειδικά κουλουράκια ή ψωμάκια προς τιμήν του νεκρού, τα λεγόμενα λαζαράκια, λαζάρηδες ή αλλιώς ...
Τα πιροσκί είναι αγάπη μεγάλη και πρόκληση ολκής ακόμη και ως street food. Πόσο μάλλον, όταν είναι σπιτικά, φτιαγμένα με ...
Υλικά 1 μέτρια γλυκοπατάτα, χωρίς φλούδα 300 γρ. παντζάρια βρασμένα από συσκευασία, σε μικρά κομμάτια 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο ...
Υλικά Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο, ξαρμυρισμένο, κομμένο σε μερίδες 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ...
Το τσουρέκι, αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων, σε μια νηστίσιμη εκδοχή και συνταγή. Συνδεδεμένο με το Πάσχα κυρίως το τσουρέκι, ...
Η συνταγή που σας προτείνουμε σήμερα είναι ο νηστίσιμος μουσακάς. Aγαπάμε τα ελληνικά, παραδοσιακά φαγητά για την πλούσια γεύση τους και το αυθεντικό ...
Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και μαζί η ώρα της λαγάνας. Μια εύκολη συνταγή για να τη φτιάξουμε μόνοι μας στο ...
Μεζές περιωπής η τηγανιά. Εύκολος, γρήγορος και γιορτινός και όπως όλοι οι μεζέδες φτιάχτηκε για να μοιράζεται. Με παράδοση από ...
Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο των πολυποίκιλων δράσεων ανταποκρίθηκε θετικά στην έρευνα για την κουζίνα των Ελλήνων του Πόντου. ...
Ανοιξιάτικο, αφράτο, πεντανόστιμο κέικ φράουλας, εμποτισμένο με ζαχαρούχο και γλυκό κουταλιού φράουλας! Συνοδεύει άριστα τον καφέ μας, αλλά μπορεί να ...
Γλυκιά πλεξούδα με γέμιση καρυδιών και ψημένων αμυγδάλων, μαρμελάδα βερίκοκου και άρωμα πικραμύγδαλου! Οι κόκκοι ζάχαρης σε συνδυασμό με το ...
Η φάση του bootcamp στο φετινό MasterChef 6 ολοκληρώθηκε και σε αυτή εκτός από τα τρία golden pin των κριτών ...
Φτιάχνοντας ένα πιάτο με ψάρι, ο Πτολεμαιδιωτης μάγειρας και ιδιοκτήτης του Pinocchio, Νίκος Κυψίδης, πέρασε με επιτυχία από τη φάση ...
Στη "Χρυσή Τηλεόραση" του Νίκου Μουτσινά έπαιξε το απόσπασμα από την εμφάνιση του Πτολεμαϊδιώτη μάγειρα Νίκου Κυψίδη στο Master Chef. ...
Στις οντισιόν του παιχνιδιού μαγειρικής του Star «Master Chef» που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από σήμερα το βράδυ στις 9 ...
Συστατικά 2 κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά κόκκινη 2 κιλά χοιρινό, μπούτι, χωρίς κόκαλο 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. νοστιμιά 30 γρ. κονιάκ 150 γρ. κρασί κόκκινο 350 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα ...
Συστατικά Για τα burger 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 2 μανιτάρια πορτομπέλο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 300 γρ. πατάτες, βρασμένες 150 γρ. κινόα, βρασμένη 2 κ.σ. κόλιανδρο, φρέσκο, ψιλοκομμένο ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. αλάτι ...
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. κοσκινισμένο 8 γρ. ζάχαρη 5 αυγά, medium 2-3 κ.σ. νερό 1/2 κ.γ. ...
Συστατικά 5 ντομάτες 5 πιπεριές πράσινες 150 γρ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 φινόκιο 1 καρότο 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. ...
Όταν σε ένα γιουβέτσι συνδυάζονται τα σουτζουκάκια με το σπιτικό χυλοπιτάκι, τότε δεν μπορεί παρά να έχουμε το τέλειο χουχουλιάρικο φαγητό. Από ...
Υλικά 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 250γρ. βούτυρο σε ...
Υλικά 1 κιλό χταπόδι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 30 γρ. ελαιόλαδο 30 γρ. πελτέ 400 γρ. ντομάτα ...
Υλικά Για τις πατάτες: 1,2 κιλά πατάτες αλάτι Για τα μπιφτέκια: 700 γρ. κιμά (μοσχάρι 80% χοιρινό 20%) 40 γρ. ...
Υλικά Για τον κιμά μανιταριών και τα κανελόνια 1 συσκευασία κανελόνια 75 γρ. ε.π. ελαιόλαδο 220 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 5 γρ. ...
Συστατικά 500 γρ. ταλιατέλες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. σολομό, φιλέτο χωρίς δέρμα 2 κ.σ. σκόρδο 2 κ.σ. άνηθο 800 ...
Υλικά 680 γρ. κιμά (μισό αρνί – μισό μοσχαρίσιο) 150 ml γάλα 50 γρ. ψίχα φρέσκου ψωμιού σε τρίμματα 1 ...
Οι παραδοσιακές χυλοπίτες ταιριάζουν υπέροχα με τον μοσχαρίσιο κιμά με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικά. Λίγο Βούτυρο Lurpak στην αρχή και λίγο γάλα ...
Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου φτιάχνει τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια και τα ψήνει στον φούρνο. Υπέροχα, αρωματικά, τραγανά και ανάλαφρα κεφτεδάκια, ιδανικά για ...
Το συνοδευτικό στο τραπέζι που ταιριάζει με όλα! Με τη μοναδική γλυκιά γεύση της ψημένης πιπεριάς Φλωρίνης σε ένα βελούδινο ...
Υλικά 400 γρ. κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκίτσες 30 γρ. βούτυρο 2 κ.γ. κάρυ 2 κ.γ. καρύδα τριμμένη ½ ποτήρι ...
Η ιστορία της Φανουρόπιτας και τρεις συνταγές για να τη φτιάξετε! Η μητέρα του Αγίου Φανουρίου, όπως λέγεται ήταν αμαρτωλή! ...
Τα φρέσκα κολοκυθάκια μαρινάρονται, ψήνονται στον φούρνο και σερβίρονται πάνω σε κρέμα φέτας, πασπαλισμένα με φιστίκια Αιγίνης. Ένας πρωτότυπος γευστικός ...
Υλικά 1 κιλό τορτελίνια 250 ml κρέμα γάλακτος 10 φέτες τυρί γκούντα 200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο 100 γρ. τυρί regato ...
Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ [Pougaridis Media - Ατομική Επιχείρηση]
ΑΦΜ 138106177 ΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δ/νση Έδρας: 25ης Μαρτίου 36, ΤΚ 50200 Πτολεμαΐδα,
Email: info@e-ptolemeos.gr Τηλ. 2463080986
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name: Αντώνης Πουγαρίδης
Διευθύντρια σύνταξης: Βασιλική Σάφη
Η επιχείρηση έχει υπογράψει δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)
© pougaridismedia 2024
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.