Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φλογέρες ινδοκάρυδου νηστίσιμες
Απίθανες φλογέρες με ινδοκάρυδο και άρωμα πορτοκαλιού που θα γίνουν το αγαπημένο σας γλυκό σε περίοδο νηστείας και όχι μόνο! ...
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
Απίθανες φλογέρες με ινδοκάρυδο και άρωμα πορτοκαλιού που θα γίνουν το αγαπημένο σας γλυκό σε περίοδο νηστείας και όχι μόνο! ...
Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη ...
Όσο ο καιρός κρυώνει τόσο πιο πολύ μας αρέσει να φτιάχνουμε νόστιμες και αρωματικές πίτες. Ειδικά, το Σαββατοκύριακο που έχουμε ...
Ο Διατροφικός Πλούτος της Δυτικής Μακεδονίας στην Αμερική – Δυναμικό Παρόν της Περιφέρειας στο 1ο «GREEK GASTRONOMY WORKSHOP» στη Νέα ...
Υλικά 400 γραμ. ψιλοκομμένες ή τριμμένες ντομάτες 16 κανελόνια Για τη σάλτσα κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γραμ. κιμά κοτόπουλο ...
Ο Γαστρονόμος Νοεμβρίου καταγράφει την κουζίνα της Μικράς Ασίας. Στο τεύχος και η οικογένεια και η κουζίνα της Μελπομένης Κανταρτζή ...
Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από τα βόρεια σύνορα της χώρας και είναι ένα από τα πρώτα μέρη στην Ελλάδα όπου ...
Στην περιοχή των Σερβίων αλλά και του Βελβεντού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, βραβευμένος αστέρι Michelin ...
Το πιο εύκολο και αφράτο κέικ μήλου! Είναι τόσο εύκολο κέικ που δεν χρειάζεται καν μίξερ. Λαχταριστό και αφράτο, ευχάριστο ως ...
Συστατικά γραμμάρια (γρ.) Για τις πατάτες 4 πατάτες, μεσαίες 1 λίτρο νερό 1 κύβο κότας Για την μπεσαμέλ 70 γρ. ...
Χωρίς λιπαρά η κρέμα δεν πήζει αρκετά ώστε να σταθεί ωραία σε κομμάτι όπως με τα πλήρη. Στο ποτήρι όμως ...
Υλικά Μερίδες: 4 μεριδες (20-22 τμχ.) Για τους ντοματοκεφτέδες 500 γρ. ντομάτες, καλά πλυμένες 2 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο ...
Στην ελληνική γαστρονομική παράδοση η πίτα έχει την τιμητική της· στο φούρνο ή στο τηγάνι, με αμέτρητες γεμίσεις, με λίγα ...
Για όσους αναζητούν μια συνταγή-εγγύηση για πεντανόστιμη αλλά και εύκολη πίτσα, τότε η παρακάτω συνταγή είναι απλά ιδανική. Αγαπημένο φαγητό ...
Με αυτή τη συνταγή για παγωτό sandwich cookies θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης εκμυστηρεύεται την πανεύκολη ...
Για τις κρέπες 12 κρέπες 30 γρ. βούτυρο, λιωμένο 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Για την κρέμα σιμιγδαλιού 150 γρ. ζάχαρη ...
Ένα λαχταριστό κέικ φτιαγμένο με φρέσκα κεράσια και τυρί κρέμα με τέλεια γεύση, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα! Είναι κερασένιο, ...
Συστατικά γραμμάρια (γρ.) Για τα ντοματίνια 500 γρ. ντοματίνια αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 5 κλ. θυμάρι 2 σκ. σκόρδο, ...
MasterChef - Χριστόφορος Κατσιάνας: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω στην τελική πεντάδα» . Ο Χριστόφορος Κατσιάνας μιλώντας αποκλειστικά στον ...
Συστατικά 200 γρ. φέτα 200 γρ. κασέρι, τριμμένο 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη 200 γρ. γκοργκοντζόλα πιπέρι 4 αβγά, μέτρια 50 ...
Κέικ πορτοκάλι με γλάσο Aperol 1 ώρα και 50 λεπτά | Για 8 άτομα Υλικά 175 γρ. βούτυρο λιωμένο + ...
Εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες στο Bottega, το βράδυ της Παρασκευής 20/5, σε ένα μενού με Burger, που αποθεώνουν οι δημιουργικές συνταγές ...
Συστατικά Για τη βάση 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη Για τη γέμιση 800 ...
Πλούσιο Σοκολατένιο κέικ εμποτισμένο με ζαχαρούχου γάλα, διακοσμημένο με πραλίνα φουντουκιού και πασχαλινά αυγά σοκολάτας! Μία πολύ ωραία πρόταση αντί ...
Από του σαντορινιούς ντοματοκεφτέδες ως τους σιφνέικους ρεβιθοκεφτέδες και τους ταραμοκεφτέδες με σπανάκι, το συμπέρασμα είναι ένα: υπάρχει ζωή χωρίς κρέας και είναι άκρως απολαυστική. Οι ...
To Σάββατο του Λαζάρου, παραδοσιακά φτιάχνουμε ειδικά κουλουράκια ή ψωμάκια προς τιμήν του νεκρού, τα λεγόμενα λαζαράκια, λαζάρηδες ή αλλιώς ...
Τα πιροσκί είναι αγάπη μεγάλη και πρόκληση ολκής ακόμη και ως street food. Πόσο μάλλον, όταν είναι σπιτικά, φτιαγμένα με ...
Εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες στο Bottega, το βράδυ της Παρασκευής 15/4, σε ένα μενού με πατάτες, που αποθεώνουν οι δημιουργικές συνταγές ...
Το υπέροχο ορεινό τοπίο της Δυτικής Μακεδονίας με τα πανύψηλα άγρια βουνά και τις ειδυλλιακές λίμνες δημιουργεί μικροκλίματα ευνοϊκά για ...
Περίοδος νηστείας αλλά η όρεξη για σοκολάτα δεν περιορίζεται και αυτή είναι η τοπ συνταγή για νηστίσιμη τούρτα. Εύκολη σαν ...
Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε αυγά, βούτυρα, τυριά ή άλλα ζωικά προϊόντα για να φτιάξουμε μια πεντανόστιμη πίτα. Οι νηστίσιμες ...
Μια γλυκιά συνταγή για εσάς που δεν θέλετε να στερηθείτε το γλυκό την περίοδο της Σαρακοστής. Από την Καθαρά Δευτέρα μπαίνουμε σε ...
Η Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Φιλώτα πραγματοποίησαν μία ημερίδα στο χώρο του συλλόγου με θέμα τις ...
Υλικά 1 μέτρια γλυκοπατάτα, χωρίς φλούδα 300 γρ. παντζάρια βρασμένα από συσκευασία, σε μικρά κομμάτια 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο ...
Υλικά Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο, ξαρμυρισμένο, κομμένο σε μερίδες 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ...
Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ [Pougaridis Media - Ατομική Επιχείρηση]
ΑΦΜ 138106177 ΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δ/νση Έδρας: 25ης Μαρτίου 36, ΤΚ 50200 Πτολεμαΐδα,
Email: info@e-ptolemeos.gr Τηλ. 2463080986
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name: Αντώνης Πουγαρίδης
Διευθύντρια σύνταξης: Βασιλική Σάφη
Η επιχείρηση έχει υπογράψει δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)
© pougaridismedia 2024
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.