Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία

Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φλογέρες ινδοκάρυδου νηστίσιμες

Απίθανες φλογέρες με ινδοκάρυδο και άρωμα πορτοκαλιού που θα γίνουν το  αγαπημένο σας γλυκό σε περίοδο νηστείας και όχι μόνο! Ένα σιροπιαστό γλυκό φτιαγμένο με πολύ εύκολο τρόπο, ευπαρουσίαστο και πεντανόστιμο ! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες

Ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά, με πλούσια γεύση το κοκκινιστό κοτόπουλο! Το συνοδεύσαμε με χωριάτικες χυλοπίτες και έγινε μούρλια! Τα υλικά είναι μία προσφορά από το κρεοπωλείο «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ», Δημοκρατίας 87 Τ.Κ.50200 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ πορτοκάλι με ξύσμα

Σπιτικό λικέρ πορτοκάλι αρωματικό με ελαφριά γεύση, που φτιάχνεται πανεύκολα με ξύσμα από τα πορτοκάλια. Ο τέλειος τρόπος για να αξιοποιήσετε τα πορτοκάλια που προορίζονται για γλυκό του κουταλιού, χυμό ή μαρμελάδα. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαγάνα

Η λαγάνα είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι την Καθαρά Δευτέρα, μετά ακολουθούν όλα τα υπέροχα φαγητά και η λίστα είναι μεγάλη! Δοκιμάστε να ετοιμάσετε τη δική σας λαγάνα στο σπίτι, η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φασόλια γίγαντες στο φούρνο

Παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, χειμωνιάτικο και χορταστικό! Πανεύκολη συνταγή για καλομαγειρεμένους γίγαντες φασόλια στον φούρνο, από τις πιο νόστιμες που έχετε δοκιμάσει!   Τα φασόλια είναι μία προσφορά από το κατάστημα «tsik» Νοσοκομείου ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φλωρεντίνες

Φανταστικό, εύκολο γλυκό, φλωρεντινές με φιλέ αμυγδάλου, μέλι και σουσάμι, βουτηγμένες σε σοκολάτα! Αν δοκιμάσεις, δεν σταματάς σε μία! Από τα πιο εύκολα και νόστιμα γλυκίσματα που έχετε φτιάξει! Τα υλικά είναι ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ρολά σφολιάτας με ζαμπόν και κασέρι

Ρολά σφολιάτας με ζαμπόν και κασέρι! Μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι έχετε στο ψυγείο σας ! Νόστιμα, εύκολα και πρακτικά, , ότι καλύτερο για το κολατσιό των παιδιών, για πρωινό ή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινό με μοσχαράκι στη γάστρα

  Ένα πιάτο αυστηρά για μερακλήδες! Ένα πιάτο που θα κάνει το τραπέζι σας να ξεχωρίσει! Εύκολη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή συνταγή για μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας στην γάστρα, καλομαγειρεμένο σε μία γευστικότατη ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα 135 τοπ εστιατόρια της χώρας για το 2020 – Στη λίστα Θωμάς (Σκλήθρο) και Κοντοσώρος (Ξινό Νερό)

Τα ελληνικά βραβεία εστιατορίων, τα FNL Best Restaurant Awards, απονεμήθηκαν και για το 2020, με 135 από αυτά να λαμβάνουν διακρίσεις. Από τα 135 εστιατόρια τα 3 κέρδισαν τρία αστέρια, σε 31 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρόσουπα με φιλέτα ψαριού

Η ψαρόσουπα θέλει φρέσκο ψάρι. Όταν όμως δεν μπορούμε να βρούμε, μία γρήγορη αλλά εξίσου νόστιμη λύση είναι τα κατεψυγμένα φιλέτα. Ψαρόσουπα με φιλέτα ψαριού, μία εύκολη, θρεπτική και πεντανόστιμη σούπα με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαρίσια μπιφτέκια με κρεμώδη άσπρη σάλτσα μανιταριών!

Ένα νόστιμο και εντυπωσιακή πιάτο, για όλη την οικογένεια, τρυφερά μοσχαρίσια μπιφτέκια βουτηγμένα σε  άσπρη κρεμώδη σάλτσα μανιταριών που θα σας κάνει να γλύφετε τα  δάχτυλά σας! Ο κιμάς είναι μία προσφορά ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ δίχρωμο βανίλιας – σοκολάτας (μαρμπέ)

Ένα αγαπημένο κέικ από τα παιδικά μας χρόνια, με φίνο άρωμα και γεύση. Κλασσικό μαμαδίστικο κέικ βανίλιας – σοκολάτας, με πλούσιο αγελαδινό βούτυρο, ιδανικό για το κολατσιό των παιδιών μας στο σχολείο, ...

Διαβάστε Περισσότερα »