Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία

Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία

Μαγειρεύοντας με την Αρετή – Σοκολατένιο Πασχαλινό Κέηκ!

 Πλούσιο Σοκολατένιο κέικ εμποτισμένο με ζαχαρούχου γάλα, διακοσμημένο με πραλίνα φουντουκιού και πασχαλινά αυγά σοκολάτας! Μία πολύ ωραία πρόταση αντί του παραδοσιακού τσουρεκιού για να προσφέρουμε στην νονά ή στα βαφτιστήρια μας! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή – ΛΙΚΕΡ Φράουλα!

Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε αρωματικό λικέρ φράουλα! Μυρωδάτο, γευστικότατο, υπέροχο κέρασμα για όλες τις περιστάσεις! Τις φράουλες που θα χρησιμοποιήσουμε δεν τις πετάμε, τις φυλάσσουμε και τις απολαμβάνουμε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μακαρόνια με σάλτσα τόνου και ελιάς!

 Μία νόστιμη, γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις των ζυμαρικών, μακαρόνια σερβιρισμένα με σάλτσα τόνου και ελιάς! Ακαταμάχητος ο συνδυασμός τους, ότι πρέπει για να ετοιμάσετε ένα γρήγορο και γευστικό πιάτο! Υλικά : ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Περέκ, το τέλειο Ποντιακό brunch, από την Σοφία Εμερτζιάδου (Video)

Αυτό είναι το Περέκ. Είναι η πίτα που φτιάχνουν οι Πόντιοι. Μια εκδοχή της τυρόπιτας που γίνεται με τα ποντιακά φύλλα που λέγονται φυλλωτά, από την Σοφία Εμερτζιάδου. Το περέκ ψήνεται στο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Δυναμική παρουσία της ALFA στην ARTOZA 2019 με νέες συμφωνίες και νέα καινοτόμα προϊόντα

Απόλυτα θετικός είναι ο απολογισμός της συμμετοχής της ALFA στη 16η Διεθνή Έκθεση ARTOZA 2019, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στο χώρο της ελληνικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, μεταξύ 22 & ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Καλαμαράκια Στιφάδο!

Νηστίσιμο, πανεύκολο, πεντανόστιμο φαγητό με γλυκά κρεμμυδάκια και κοκκινιστά καλαμαράκια! Μία πολύ ωραία συνταγή που θα τιμήσουν οι καλοφαγάδες σε περίοδο της νηστείας και όχι μόνο! Υλικά : 1 με 1,5 κιλό ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Στο site του Άκη Πετρετζίκη η συνταγή «Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας», της Αρετής Παπαδοπούλου!

Η συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου για χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας δημοσιεύθηκε στο site του δημοφιλούς Έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη! Δείτε εδώ την συνταγή όπως δημοσιεύθηκε στο site του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Το S.Pellegrino για 4η φορά αναζητά τον καλύτερο Young Chef σε όλο τον κόσμο!

Μέσα από τη φετινή ανακοίνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού γαστρονομίας, το S.Pellegrino καινοτομεί αξιοποιώντας τη γαστρονομία ως «εργαλείο» για κοινωνική αλλαγή αναζητώντας την επόμενη γενιά των chefs.  Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2019 – Σήμερα, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Pinocchio Πτολεμαΐδα – Στα εστιατόρια που βραβεύτηκαν με το Gold Award of Quality & Taste 2019!

Στα εστιατόρια που βραβεύτηκαν με το Gold Award of Quality & Taste 2019 το Pinocchio Πτολεμαΐδα     Ευχαριστούμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του που μας αγαπούν και μας στηρίζουν. Η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Από τις αγαπημένες μου συνταγές αυτή η μηλόπιτα! Η τριμμένη ζύμη ψήνεται και θυμίζει μπισκότο. Ο συνδυασμός μήλου, κανέλας, άχνης και ψημένου μπισκότου ενθουσιάζει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Το μόνο πρόβλημα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κουλουράκια Πορτοκαλιού Νηστίσιμα!

Πανεύκολη συνταγή για κουλουράκια πορτοκαλιού, νόστιμα και τραγανά! Φτιάξτε τα στο πι και φι και απολαύστε τα με τον καφέ, τον χυμό σας ή βουτήξτε τα στο γάλα! Υλικά   800 γρ. ...

Διαβάστε Περισσότερα »