Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία (σελίδα 10)

Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ πορτοκάλι με καφέ (λικέρ 44)

  Λικέρ 44! Παραδοσιακό γαλλικό λικέρ, γνωστό ως liqueur quarantequatre δηλαδή 44. Χειμωνιάτικο, με έντονη γεύση και άρωμα, μια και συνδυάζεται απόλυτα το πορτοκάλι με τον καφέ. Το προτιμώ παγωμένο ή με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Σοκολατόπιτα σιροπιαστή

Ένα γλυκό που μας ανοίγει την όρεξη και μόνο στο άκουσμά του!! Μοναδική συνταγή σιροπιαστής σοκολατόπιτας, ανώτερης ζαχαροπλαστείου! Είναι εύκολη, γρήγορη και λαχταριστή! Τι άλλο ζητάτε από ένα γλυκό; Την φανταστική αυτή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ρολό σφολιάτας γεμιστό με τυρί κρέμα, αλλαντικά και κολοκυθάκι

  Γεμιστό φύλλο σφολιάτας με τριμμένο κολοκυθάκι, αλλαντικά, τυρί Φιλαδέλφεια και κασέρια από επάνω! Η περιγραφή είναι πολύ φτωχή σε σχέση με το αποτέλεσμα! Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιαστείτε για το πόσο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Γαστρονομικά βραβεία για δύο εστιατόρια της περιοχής Αμυνταίου

Στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας βρίσκονται για άλλη μια φορά δύο εστιατόρια του Δήμου Αμυνταίου, καθώς βραβεύτηκαν στην απονομή των FNL Best Restaurant Awards για το 2017 που πραγματοποιήθηκε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Εκμέκ κανταΐφι με γλυκό πορτοκάλι

  Εκμέκ διαφορετικό, ελαφρύ, γευστικότατο σερβιρισμένο με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι! Μία πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό, η ιδανική πρόταση για το κλείσιμο κάθε γιορτινού τραπεζιού!! Την φανταστική αυτή συνταγή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ρολό κιμά με αυγά και τυλιγμένο σε μπέικον

  Το ρολό κιμά με αυγά είναι η εύκολη και γευστική λύση για ένα τραπέζι, για τον μπουφέ ή για το κυριακάτικο γεύμα. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου είναι ότι οι φέτες του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινό ρoλό γεμιστό Χριστουγέννων

  Εξαιρετική συνταγή για ρολό χοιρινό γεμιστό. Ένα πεντανόστιμο ρολό τόσο ζουμερό και τρυφερό με απίστευτα υπέροχη γεύση. Μία σπουδαία συνταγή που θα εντυπωσιασει με σιγουρια τους καλεσμένους σας! Την φανταστική αυτή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πουτίγκα με κρέμα

  Πουτίγκα με λαχταριστή αφράτη κρέμα σε μπολάκια.  Ζουμερή και αφράτη γεμάτη καρύδια και αρώματα, σιροπιασμένη τέλεια! Από τα καλύτερα γλυκά που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ετοιμάστε το φανταστικό αυτό γλυκό και κερδίστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κουραμπιέδες με καρύδια

  Συνταγή με κουραμπιέδες έχουμε σίγουρα όλοι! Συνταγή με κουραμπιέδες γεμιστούς με καρύδια έχετε δοκιμάσει; Τα φετινά Χριστούγεννα απολαύστε κουραμπιέδες βουτύρου με καρύδια, μια διαφορετική συνταγή από την παραδοσιακή που θα την ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σοκολατάκια τύπου Φερέρο Ροσέ

Πανεύκολα υλικά και πανεύκολη διαδικασία για τα πιο τέλεια σοκολατάκια τύπου φερέρο ροσε! Δοκιμάστε τα και «κακομάθετε» τους αγαπημένους σας με την γεύση και την εμφάνιση τους! Υλικά: 300 γρ. φουντούκια ψημένα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Ιστορίες Μαγειρικής: Η φακή, η δίαιτα και η Μαρίκα του Θωμά

  Η Μαρίκα του Θωμά ήταν μια γυναίκα που σε όλη την ζωή της παιδευόταν με το βάρος της, χωρίς να καταφέρει ποτέ να χάσει τα παραπανίσια κιλά της, και αν προσπάθησε, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Cupcakes σοκολάτας με cream cheese frosting

  Μίνι σοκολατένια κεκάκια με εκπληκτική γεύση και θεϊκό γλάσο τυριού! Είναι από τις συνταγές που τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν το αποτέλεσμα. Όσες φορές τα κέρασα από τα στόματα των ...

Διαβάστε Περισσότερα »