Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία (σελίδα 10)

Αρχείο Ετικετών: Γαστρονομία

Η Αρετή Παπαδοπούλου κλείνει δύο χρόνια δημιουργίας στην …κουζίνα του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, και σας καλεί σε ένα event γνωριμίας στο σταντ της εφημερίδας στην 10η EGNATIA EXPO

  Τα δύο χρόνια ζωής κλείνει η στήλη «Μαγειρεύοντας με την Αρετή», στην εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, και στο E-PTOLEMEOS.GR . Η ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας με το ιδιαίτερο ταλέντο στη μαγειρική, Αρετή Παπαδοπούλου, κλείνει ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Στο site του Άκη Πετρετζίκη οι συνταγές της Αρετής με το Λικέρ τριαντάφυλλο με κρασί και η Τούρτα Black cherry, που πρωτοδημοσιεύτηκαν στο e-ptolemeos.gr

  Στο site του Άκη Πετρετζίκη δημοσιεύτηκαν και άλλες συνταγές της Αρετής Παπαδοπούλου, οι οποίες πρωτοδημοσιεύτηκαν στην στήλη της στο e-ptolemeos.gr «Μαγειρεύοντας με την Αρετή». Πρόκειται για τις συνταγές Λικέρ τριαντάφυλλο με κρασί και Τούρτα Black ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λεμονόπιτα με καραμελωμένα φύλλα κρούστας

  Καταπληκτική σιροπιαστή λεμονόπιτα με καραμελωμένα φύλλα κρούστας! Γρήγορη, ζουμερή και ανάλαφρη με έντονη τη γεύση λεμονιού! Η αγάπη μου για τα εσπεριδοειδή πάει σε άλλα επίπεδα με αυτή την συνταγή! Φτιάχνεται ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γαλατόπιτα

  Συνταγή για γαλατόπιτα χωρίς βράσιμο της κρέμας. Με μία πλούσια υφή και γεύση, φτιαγμένη με φρέσκα υλικά, ότι καλύτερο για το κολατσιό των παιδιών, συνοδεύει ωραιότατα τον καφέ μας όλες τις ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Τεχνικό Σεμινάριο Μαγειρικής με τους καλύτερους σεφ της περιοχής! – Στα πλαίσια της Egnatia Expo

  Εμπλουτίζεται και σταδιακά ανακοινώνεται το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Επετειακής 10ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2018 στο πάρκινγκ του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ τριαντάφυλλο με κρασί

Το λικέρ τριαντάφυλλου είναι ένα αιθέριο, αρωματικό λικέρ, το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται ήλιο, ούτε ιδιαίτερο κόπο και κυρίως αναμονή. Αυτό το λικέρ θα το λατρέψετε, για την υπέροχη μυρωδιά του, την λεπτή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Κοζανίτης σεφ Νίκος Κουλούσιας στο “Happy Day” για το μενού του Βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και το πρόβλημα που προέκυψε στην κουζίνα (Βίντεο)

Ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έστρεψε πάνω του τα βλέμματα όλου του πλανήτη. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και με το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Cheesecake φράουλας

Το απόλυτο cheesecake φράουλας! Ελαφρύ, πεντανόστιμο με μία πραγματικά υπέροχη φραουλένια κρέμα, που προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στον ουρανίσκο μας! Υλικά : 2 πακέτα μπισκότα φράουλας-σοκολάτας 1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας 80 γρ. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η VERANDA του HOTEL IOANNOU RESORT σας περιμένει από την Παρασκευή 18 Μαΐου !!

Με μεράκι, γνώση και αγάπη για το καλό φαγητό, δημιουργήσαμε έναν νέο χώρο στο HOTEL IOANNOU RESORT στην Πτολεμαΐδα. Σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον ιδανικό και οικογενειακές και επαγγελματικές γευστικές συναντήσεις .  ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κανελόνια με κιμά

Χορταστικά, νόστιμα κανελόνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας! Μία νόστιμη, εύκολη και αγαπημένη μου πολύ συνταγή στο φούρνο για κανελόνια γεμιστά με ζουμερό κιμά! Δεν είναι τόσο δύσκολη όπως ίσως νομίζετε!  Δοκιμάστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »
covid-19 covid-19

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χιονούλα

Απλό, γρήγορο, πολύ ελαφρύ και εύγευστο γλυκό με ινδοκάρυδο, κρέμα και μπισκότα. Ένα γλυκό που θα λατρέψουν ακόμη και οι όχι και τόσο φανατικοί του ινδοκάρυδου (όπως εγώ)! Υλικά : 2 πακέτα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γύρος σπιτικός

Ζουμερός, τραγανός, πεντανόστιμος και κυρίως σπιτικός! Δοκιμάστε τον! Συνοδεύστε τον και με τζατζίκι σπιτικό και δε θα ξαναπαραγγείλετε ποτέ από έξω! Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη αναγνώστρια κα Έφη Μπαξεβάνη ...

Διαβάστε Περισσότερα »