Γυμνή μελιτζανόπιτα με πιπεριές Φλωρίνης
Μία πίτα ελαφριά, χωρίς καθόλου φύλλα, κάτι σαν φλαν, με βάση από μπεσαμέλ δηλαδή που ανακάτεψαμε με σάρκα ψημένης μελιτζάνας. Για έντονη, ...
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
Μία πίτα ελαφριά, χωρίς καθόλου φύλλα, κάτι σαν φλαν, με βάση από μπεσαμέλ δηλαδή που ανακάτεψαμε με σάρκα ψημένης μελιτζάνας. Για έντονη, ...
Οι λουκουμάδες του Πόντου... ΥΛΙΚΑ 2 ποτήρια χλιαρό νερό 1 φακελάκι μαγιά 3 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 κουτ. αλάτι Αλεύρι ...
Τους γίγαντες τους βάζουμε από το βράδυ στο νερό για να φουσκώσουν. Την άλλη μέρα, τους βάζετε στην κατσαρόλα, έχουμε ξαναπεί, ότι ...
Τα ποντιακά λαλάγγια είναι τηγανίτες που μπορείτε να τις απολαύσετε στο πρωινό σας (και όχι μόνο) και με διάφορες παραλλαγές. ...
Το pontos-news.gr σάς προτείνει ποντιακά ζυμαρικά, περίπου σαν χυλοπίτες, αλμυρά ή γλυκά. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. υβριστόν* αλάτι 3 κ.σ. μαργαρίνη** τριμμένο ...
Υλικά για τη ζύμη • 600 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 φακελάκι ξερή μαγιά • 1½ – 2 φλυτζ. ...
Μια παραδοσιακή ποντιακή συνταγή που σίγουρα θα... μαγέψει όποιον δεν την έχει δοκιμάσει! Εύκολη, νόστιμη και οικονομική, θα μπορούσε κάλλιστα ...
Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου!!! Η συνταγή της "ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ" μία ...
Υπέροχη μαρμελάδα, φτιαγμένη από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, τα κεράσια! Από τις πιο νόστιμες σπιτικές μαρμελάδες φτιαγμένη ακόμη πιο ...
Οικογενειακό μυστικό είναι η περίφημη ζύμη των πιροσκί στο Εύξεινον (Ναυάρχου Νοταρά 50, Πειραιάς, Τ/213-02.80.000), ασύλληπτης νοστιμιάς και υφής: εξωτερικά ...
Κλασσική καλοκαιρινή συνταγή οι μπάμιες, παντρεμένο με μπούτια κοτόπουλου κοκκινιστά, ένα φαγητό ειδικά για μερακλήδες! Ακολουθήστε την συνταγή και λύστε ...
6 ΦΛ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙOY 400 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 250 ΓΡ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΔΡΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ 10-12 ...
Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου!!! Η συνταγή της "ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑ" που πρωτοδημοσιεύθηκε στη στήλη «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ...
Μία υπέροχη συνταγή για ατομικές στριφτές τυρόπιτες με φύλλο που θα ανοίξετε εύκολα μόνοι σας! Ο συνδυασμός της τριμμένης φέτας, ...
Η συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου ΓΙΑΟΥΡΤΙΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ που πρωτοδημοσιεύθηκε στη στήλη "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ" ...
Στο site του δημοφιλούς έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη δημοσιεύθηκε, για μια ακόμη φορά, μια συνταγή της συνεργάτιδας του "e-ptolemeos.gr", Αρετής ...
Από την περιγραφή και μόνο καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μία εύκολη συνταγή! Πεντανόστιμα, μοσχομυριστά, ότι πρέπει για κολατσιό των παιδιών, ...
Η συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ που απέσπασε χιλιάδες like στις ομαδες μαγειρικής ...
Η συνταγή της συνεργάτιδας του "e-ptolemeos.gr" Αρετής Παπαδοπούλου για χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας δημοσιεύθηκε στο site του δημοφιλούς Έλληνα ...
Το περιοδικό "ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ" δημοσίευσε την συνταγή της συνεργάτιδας του e-ptolemeos.gr, Αρετής Παπαδοπούλου, "Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας" ...
Συστατικά 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί με αλεύρι ολικής άλεσης» της alfa 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 3 πιπεριές Φλωρίνης ...
Ένα εξαιρετικά εύκολο, ελαφρύ γλυκό, και πολύ πολύ νόστιμο! Η ντελικάτη υφή του θα σας παρασύρει στο να μην μείνετε ...
Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις των Ελλήνων στη μηχανή αναζήτησής της τη φετινή χρονιά, οι οποίες αναδεικνύουν ...
Πανεύκολο σοκολατένιο κέικ με παντζάρι, ζουμερό με καταπληκτική γεύση που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Κανένας δε θα μπορέσει να καταλάβει ...
Υλικά 1 κούπα φακές 1 μεγάλο λεμόνι, στυμμένο και ξυσμένο 2-3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Ξύδι από κόκκινο κρασί Πρέζα ...
Δείτε βήμα - βήμα την συνταγή: Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πένες τρικολόρε με τόνο Μέθοδος Εκτέλεσης Σε ελαφρώς αλατισμένο νερό ...
Δε χρειάζεται να βγάλεις πλάστη για να φτιάξεις τη δική σου τριφτή ζύμη. Μπορείς να φτιάξεις μια μηλόπιτα ελληνική, που να ...
Από τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. χοιρινή πανσέτα 80 γρ. μέλι 1 σφηνάκι λευκό ξίδι 1 πιπεριά τσίλι ...
Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ [Pougaridis Media - Ατομική Επιχείρηση]
ΑΦΜ 138106177 ΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δ/νση Έδρας: 25ης Μαρτίου 36, ΤΚ 50200 Πτολεμαΐδα,
Email: info@e-ptolemeos.gr Τηλ. 2463080986
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name: Αντώνης Πουγαρίδης
Διευθύντρια σύνταξης: Βασιλική Σάφη
Η επιχείρηση έχει υπογράψει δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)
© pougaridismedia 2024
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.