Αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, ετοιμάστε ως ορεκτικό πρωτότυπες μπρουσκέτες με ζουμερά ροδάκινα #velvita.
Τι χρειαζόμαστε:
1 μπαγκέτα, κομμένη σε φετούλες – 2 κ.σ παρθένο ελαιόλαδο – 1 σκελίδα σκόρδο – 1 με 2 ροδάκινα #velvita, κομμένα σε λεπτές φέτες – 150 gr ροκφόρ ή blue cheese – 2 κ.σ μέλι
——
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε τις φετούλες ψωμιού σ΄ένα ταψί μ΄ένα φύλλο ψησίματος και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε για περίπου 7-8 λεπτά και τις βγάζουμε απο το φούρνο. Τρίβουμε πάνω στην κάθε φέτα τη σκελίδα με το σκόρδο.
Τοποθετούμε τις φετούλες ροδάκινου #velvita πάνω στο ψωμί κι από πάνω ρίχνουμε σε κομμάτια το τυρί, που θα το έχουμε κόψει με το χέρι. Τα ξαναψήνουμε για άλλα 7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ροδάκινα #velvita. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο, τα περιχύνουμε με μέλι.
Καλή απόλαυση!