Συνταγές σε βίντεο: Φλογέρες μπακλαβά με μήλα Καστοριάς
Οι γεύσεις της Ελλάδας μπορούν να βρεθούν μέσα σε ένα πιάτο φαγητού και να μας ταξιδέψουν σε κάθε άκρη της! ...
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
PougaridisMedia – Τυπογραφείο – Εκτυπώσεις – Πτολεμαΐδα
Αγροτικά
Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
Το μάτι του πολίτη
Περί Φυσικής
Εντέχνως
Βιβλιοδείκτης
Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
Σινεμά
Μουσικές Επιλογές
Σχολικά κείμενα
Καφέ Ρωμανία
Μνημεία της Εορδαίας
Γαστρονομία
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Καιρός
Κινηματογραφικές Προβολές
Διαγωνισμοί
Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
Εφημερεύοντα φαρμακεία
Πρόγραμμα τηλεόρασης
Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
Ποιότητα ατμόσφαιρας
Σεισμοί
Πρώτο θέμα
Πρωτοσέλιδο Παλμού
Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
Δείτε Google Analytics
Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
PougaridisMedia – Τυπογραφείο – Εκτυπώσεις – Πτολεμαΐδα
Οι γεύσεις της Ελλάδας μπορούν να βρεθούν μέσα σε ένα πιάτο φαγητού και να μας ταξιδέψουν σε κάθε άκρη της! ...
Υλικά: 250 γρ. ζυμαρικά παπαρδέλες, 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι), 50 γρ. ελαιόλαδο, 8 λευκά μανιτάρια, 1 κρεμμύδι ...
Στην εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «ΠΟΠ Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παίρνοντας ...
Ο Ανδρέας Λαγός και η «ΠΟΠ Μαγειρική» υποδέχονται στο στούντιο την συγγραφέα και ψυχοθεραπεύτρια, Αρετή Χαρτοφύλακα. Μαζί μαγειρεύουν μία πεντανόστιμη ...
Δείτε σε αυτό το βίντεο με ομιλία και μουσική υπόκρουση, τη συνταγή για παραδοσιακές τσιγαρίδες, ένα χειμωνιάτικο, καταπληκτικό, μερακλίδικο έδεσμα ...
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει κολοκυθόπιτα γλυκιά με κρόκο Κοζάνης. Υλικά: 1200 – 1500 γρ. κολοκύθα κίτρινη, 1 κούπα ζάχαρη καστανή, ...
Δοκιμάστε την Αφράτη και πεντανόστιμη χωριάτικη κρεμυδόπιτα όπως την κάνουν στην περιοχή του Βοΐου και πιο συγκεκριμένα την συνταγή την ...
Ο ταλαντούχος σεφ Ανδρέας Λαγός γνωρίζει πώς να απογειώνει την ελληνική κουζίνα και να δημιουργεί μοναδικές γεύσεις που συναρπάζουν. Στο ...
Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει τορτελίνια με τυριά και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης! Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 500 γρ. ...
Τρία εντυπωσιακά πιάτα στην κουζίνα μας σήμερα. Η Αργυρώ ξεκινάει με μία παραδοσιακή και νηστίσιμη πίτα που κρύβει μέσα της ...
Μοσχαράκι στο πήλινο με πιπεριές Φλωρίνης έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος σήμερα στη "Φωλιά των Κου Κου"
Το μενού περιλαμβάνει: Φρυγανισμένο ψωμί με χτυπητά αυγά και Χέλι Άρτας, κριθαράκι με καπνιστή μελιτζάνα και Ξύγαλο Σητείας και τέλος, ...
Ένας θησαυρός από εξαιρετικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε και ένας δημιουργικός σεφ όπως ο Μανώλης Παπουτσάκης, είναι η καλύτερη εγγύηση ...
Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο το νέο βιβλίο «Κόκκινη κλωστή δεμένη… γεύσεις νόστιμες υφαίνει» της Ιωάννας Κύρου και της Αναστασίας ...
Υλικά για τις τραγανές πατάτες: 500γρ. πατάτες baby 80γρ. ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι υλικά για τη σαλάτα: 1 αγγούρι 3 ...
Υλικά Μερίδες: 2 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου (ολόκληρη) 300 γρ. ...
Η τηλεοπτική εκπομπή "AkisFoodTour", συνεχίζει το γευστικό ταξίδι στην Κοζάνη! Το Σάββατο 17 Μαίου στις 21:00 στον Alphatv θα προβληθεί ...
Οι προετοιμασίες για το βράδυ της Ανάστασης έχουν ξεκινήσει με τις νοικοκυρές να προμηθεύονται τα απαραίτητα υλικά για την μαγειρίτσα. Το ...
Ο γνωστός pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης ετοιμάζει με τον Ανδρέα Λαγό μία πεντανόστιμη συνταγή: Τσουρέκια με μαστίχα και κρόκο Κοζάνης. ...
Πώς θα φτιάξετε το τέλειο σπιτικό τσουρέκι. Υλικά -1 κιλό αλεύρι για τσουρέκι -150 γρ. βούτυρο αγελάδος LURPAK -280 γρ. ...
Πάσχα 2025 προ των πυλών με τις προετοιμασίες να έχουν ξεκινήσει για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Το τσουρέκι έχει ...
Μέθοδος Εκτέλεσης Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο. Στραγγίζουμε καλά το ψάρι και το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας ώστε να είναι εντελώς ...
Υλικά Μερίδες: για 4-6 μερίδες, ως ορεκτικό 4 πράσα φρέσκα και τρυφερά (το λευκό και το ανοιχτό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα ...
Υλικά για 12 μερίδες 5-6 φύλλα κρούστας 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο Για το σιρόπι 3-4 στήμονες κρόκου Κοζάνης 4 σπόροι ...
«Πολύ παλιά συνταγή της Όλγας Μπούλδα (1905-1985), που έκανε πίτα κάθε Τρίτη ή Πέμπτη και την έψηνε στον φούρνο της ...
«Τυρί (κας στα βλάχικα) στο τηγάνι» ονομάζεται αυτή η συνταγή και είναι ένας τοπικός μεζές του Νυμφαίου, εκ των ων ...
Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» τoν σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια. Μαζί δημιουργούν μία πεντανόστιμη συνταγή: Φασόλια ...
Τα γλυκά με σφολιάτα είναι αγαπητά σε όλους και βρίσκονται παντού, σε φούρνους και ζαχαροπλαστεία. Όμως, το συγκεκριμένο γλυκό δεν ...
Το Χριστόψωμο, ένα σύμβολο της ελληνικής παράδοσης και της οικογενειακής ενότητας, παραμένει ένας ζωντανός κρίκος που συνδέει το παρελθόν με ...
Τα μελομακάρονα είναι γλύκισμα τελετουργικό με ρίζες πανάρχαιες και βασικά υλικά γεμάτα συμβολισμούς, όπως τα καρύδια, το πορτοκάλι και το ...
«Παραδοσιακό πιάτο ταυτισμένο με τη Φλώρινα από πολύ παλιά. Σήμερα, στην εποχή της αφθονίας, μαγειρεύεται όλο και πιο σπάνια. Ο ...
Είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα της Φλώρινας τα κεμπάπια. Τα κάνουν και στα σπίτια, αλλά κατεξοχήν τα σερβίρουν στις ...
Ο νομός Φλώρινας γεμίζει το βλέμμα με εικόνες και τις ανάγκες με ικανοποίηση. Το καλό φαγητό θα συνοδεύει πάντα ένα ...
Υλικά Μερίδες: περίπου 2 κιλά 250 γρ. αμύγδαλα (αναποφλοίωτα, ωμά και ανάλατα) 680 γρ. ελαιόλαδο 220 γρ. ζάχαρη άχνη + ...
Χαλβάς με Ταχίνι και Μέλι Ένας κλασικός χαλβάς που φτιάχνεται εύκολα και είναι ιδανικός για τη νηστεία. Υλικά: •1 ...
Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Ιδιοκτησία: ΡΟΔΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Ε. [Pougaridis Media]
ΑΦΜ 802210768 ΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δ/νση Έδρας: 25ης Μαρτίου 36, ΤΚ 50200 Πτολεμαΐδα,
Email: info@e-ptolemeos.gr Τηλ. 2463080986
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name: Αντώνης Πουγαρίδης
Διευθύντρια σύνταξης: Βασιλική Σάφη
Η επιχείρηση έχει υπογράψει δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018,
σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)
© pougaridismedia 2024
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.
© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.