Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει τορτελίνια με τυριά και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
500 γρ. τορτελίνι με τυρί
Λίγο ζωμό από τα ζυμαρικά που έβρασαν
1 βάζο ψητές πιπεριές Φλωρίνης, σε άλμη (500 γρ. περίπου)
80 γρ. βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
100 ml κονιάκ
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. φλούδες παρμεζάνας
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ. φύλλα ρόκας
Λίγες σταγόνες ωμό ελαιόλαδο
Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο ξύδι