Οι γεύσεις της Ελλάδας μπορούν να βρεθούν μέσα σε ένα πιάτο φαγητού και να μας ταξιδέψουν σε κάθε άκρη της!
Ο εξειδικευμένος σεφ Ανδρέας Λαγός βρίσκει τον τρόπο να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα, μέσα από τις εξαιρετικές συνταγές του εμπνευσμένες και υλοποιημένες με τα εκλεκτότερα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ.
Μαζί του θα μαγειρέψουν και θα συνεισφέρουν τις γνώσεις τους, ο δημιουργικός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Γιάννης Γεροντίδης, εκτροφέας του ελληνικού σολομού.
Το μενού περιλαμβάνει: Ελληνικό σολομό στη λαδόκολλα με μυρωδικά και λεμόνι, γλυκιά πίτα με ανεβατό και ούζο και τέλος φλογέρες μπακλαβά με
μήλα Καστοριάς.
Τα αγνότερα προϊόντα και οι καλύτερες συνταγές βρίσκονται στην κουζίνα της “ΠΟΠ Μαγειρικής”!