Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2025

Ετικέτα: Γαστρονομία

Η γαστρονομία του Πόντου και η κοινωνιολογική ερμηνεία των μουχαμπετιών στο επίκεντρο εκδήλωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Η γαστρονομία του Πόντου και η κοινωνιολογική ερμηνεία των μουχαμπετιών στο επίκεντρο εκδήλωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος» συνδιοργανώνουν εκδήλωση με γενικό τίτλο: «Γεύσεις Ποντίων» Η ...

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαράκι Κοκκινιστό!

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαράκι Κοκκινιστό!

Η τέλεια παραδοσιακή συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι, πεντανόστιμο κοκκινιστό μοσχαράκι με πλούσια σάλτσα ντομάτας! Συνοδεύστε το με πατάτες τηγανιτές, ...

15 vegan και ελληνικές συνταγές που θα αγαπήσετε: Σουτζουκάκια αλλιώς, Μανιτάρια στιφάδο, Μεσογειακά μπέργκερ!

15 vegan και ελληνικές συνταγές που θα αγαπήσετε: Σουτζουκάκια αλλιώς, Μανιτάρια στιφάδο, Μεσογειακά μπέργκερ!

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς η ιδέα να μην τρώμε κανένα ζωικό προϊόν να φαντάζει αδύνατη στην εφαρμογή της, ...

Παραδοσιακή Ποντιακή συνταγή: Μαντί με γέμιση κιμά

Παραδοσιακή Ποντιακή συνταγή: Μαντί με γέμιση κιμά

Τα μαντί, είναι γεμιστά ζυμαρικά, με απροσδιόριστη προέλευση και ρίζες τούρκικες, ποντιακές, αρμένικες, μεσανατολίτικες, ρώσικες - ακόμα είδος μαντί είναι ...

Οι πιπεριές Φλωρίνης δια χειρός του σεφ Πέτρου Ναουμίδη έκλεψαν την παράσταση στο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελλάδας στη ΔΕΘ
Σελίδα 7 από 11 1 6 7 8 11
ADVERTISEMENT

Τα δημοφιλέστερα σήμερα:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist