Ο καβουρμάς είναι κομμάτια κρέατος, συνήθως χοιρινού, το οποίο βράζουμε μαζί με το λίπος του και μπαχαρικά και διατηρείται για πολλούς μήνες (κυκλοφορεί στο εμπόριο). Φούστορον είναι η ομελέτα.
- 300-400 γρ. καβουρμά
- 6 αυγά
- Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Κόβουμε τον καβουρμά σε πολύ μικρά κομματάκια.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τον σοτάρουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι (με προσοχή γιατί αλατισμένο είναι και το κρέας) και πιπέρι.
- Τα ρίχνουμε πάνω στον καβουρμά και ψήνουμε κι από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη.
Πηγή: http://www.pontos-news.gr