Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μήνυμα του Δήμου Εορδαίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας. «Κανένα παιδί απόν από το μέλλον…»

Μήνυμα του Δήμου Εορδαίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας. «Κανένα παιδί απόν από το μέλλον…»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στόχος του Παγκόσμιου Οργανισμού για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας (CCI) και της Διεθνής Κοινότητας Παιδιατρικής Ογκολογίας (SIOP), για την επόμενη τριετία είναι να ενισχυθεί το μήνυμα ελπίδας και η άμεση ανάγκη να αυξηθεί το ποσοστό επιβίωσης για παιδιά και εφήβους που νοσούν από Καρκίνο παγκοσμίως.

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση, την εθελοντική προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που νοσούν, την εθελοντική εγγραφή δοτών μυελού των οστών και ομφαλοπλακουντιακού αίματος !

 

Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι απόν από το μέλλον, μπορούμε όλοι μαζί να το πετύχουμε αυτό.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα κρούσματα της Παρασκευής στη Δυτική Μακεδονία – 26 στο Δήμο Κοζάνης και 31 στο Δήμο Εορδαίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Λιανεμπόριο: Άνοιγμα στην Αχαϊα, click away στη Θεσσαλονίκη και κλειστά στην Κοζάνη Πένθος στο ...