Φραουλάδα ή αλλιώς σιρόπι φράουλας !
Απλό, με δεκάδες χρήσεις το υπέροχο αρωματικό και πεντανόστιμο σπιτικό σιρόπι φράουλας που θα φτιάξετε !!
Προσθέστε το σε τούρτες, παγωτά, γρανίτες, τηγανίτες, κρέπες, cheesecake ή απλά ρίξτε 2 δάχτυλα σιρόπι σε παγωμένο νερό και απολαύστε μία δροσιστική φραουλάδα!!!
Τα υλικά είναι μία προσφορά από το κατάστημα ΑΒ FOOD MARKET

ΑΒ Food Market, ένα σύγχρονο κατάστημα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πάντα με τις προδιαγραφές της ΑΒ. Στο κατάστημά μας θα απολαύσετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά , μεγάλη ποικιλία σε τυριά , γαλακτοκομικά είδη, τρόφιμα και όχι μόνο ! Στο κρεοπωλείο μας έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να γνωρίζετε τον παραγωγό του κρέατος που επιλέγετε, αυστηρά από ντόπια κρέατα στις καλύτερες τιμές ! Επιπλέον, στον κάτω όροφο του καταστήματος υπάρχει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο κρέατος που καθημερινά ετοιμάζει για εσάς ολόφρεσκες παρασκευές! ΑΒ Food Market , μία μοναδική εμπειρία αγορών !
- 1 κιλό φράουλες
- 600 γρ. ζάχαρη
- 1 σφηνάκι λικέρ φράουλας ή 2 σφηνάκια κονιάκ
- 1 βανίλια
- Χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση :
Διαλέγουμε πάντα φράουλες ώριμες και γερές.















Οι φίλοι αναγνώστες που θέλουν να μοιραστούν τις συνταγές που αγαπάνε να μαγειρεύουν μαζί μας, μπορούν να τις στείλουν στο e–mail: aretismageiremata@gmail.com ή με μήνυμα στο facebook: www.facebook.com/arete.papadopoulou