Σάββατο, 5 Ιουλίου 2025
No Result
View All Result
  • Προφίλ
  • Διαφήμιση
  • Καριέρα
  • Πρακτική Άσκηση
  • Επικοινωνία
e-ptolemeos.gr Ειδήσεις Πτολεμαΐδα Νέα Κοζάνη Εορδαία News
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

    ΕΝΕΡΓΕΙΑ

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΥΓΕΙΑ

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΠΟΝΤΙΑΚΑ

    ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πτολεμαΐδα
    Κοζάνη
    Αμύνταιο
    Φλώρινα
    Καστοριά
    Γρεβενά

    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

    To Στίγμα
    Επίκαιρος
    Τα παραπολιτικά του παλμού
    Σύντροφος

    SPORTS

    Βαθμολογίες
    Μπάσκετ
    Ποδόσφαιρο
    Στίβος
    Τέννις
    Βόλεϊ
    Χάντμπολ

    Web TV

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    ΣΤΗΛΕΣ

    Αγροτικά
    Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
    Το μάτι του πολίτη
    Περί Φυσικής
    Εντέχνως
    Βιβλιοδείκτης
    Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
    Σινεμά
    Μουσικές Επιλογές
    Σχολικά κείμενα
    Καφέ Ρωμανία
    Μνημεία της Εορδαίας
    Γαστρονομία
    Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

    PLUS

    Καιρός
    Κινηματογραφικές Προβολές
    Διαγωνισμοί
    Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
    Εφημερεύοντα φαρμακεία
    Πρόγραμμα τηλεόρασης
    Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
    Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
    Ποιότητα ατμόσφαιρας
    Σεισμοί
    Πρώτο θέμα
    Πρωτοσέλιδο Παλμού
    Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
    Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
    Δείτε Google Analytics
    Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
    PougaridisMedia – Τυπογραφείο – Εκτυπώσεις – Πτολεμαΐδα

  • Ελλάδα
  • Ρεπορτάζ
  • Γνώμες
  • Παραπολιτικά
  • Αθλητισμός
  • Εργασία
  • podcastsNew
  • True Story RadioLive
e-ptolemeos.gr Ειδήσεις Πτολεμαΐδα Νέα Κοζάνη Εορδαία News
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

    ΕΝΕΡΓΕΙΑ

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΥΓΕΙΑ

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΠΟΝΤΙΑΚΑ

    ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πτολεμαΐδα
    Κοζάνη
    Αμύνταιο
    Φλώρινα
    Καστοριά
    Γρεβενά

    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

    To Στίγμα
    Επίκαιρος
    Τα παραπολιτικά του παλμού
    Σύντροφος

    SPORTS

    Βαθμολογίες
    Μπάσκετ
    Ποδόσφαιρο
    Στίβος
    Τέννις
    Βόλεϊ
    Χάντμπολ

    Web TV

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    ΣΤΗΛΕΣ

    Αγροτικά
    Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα
    Το μάτι του πολίτη
    Περί Φυσικής
    Εντέχνως
    Βιβλιοδείκτης
    Τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δεις!
    Σινεμά
    Μουσικές Επιλογές
    Σχολικά κείμενα
    Καφέ Ρωμανία
    Μνημεία της Εορδαίας
    Γαστρονομία
    Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

    PLUS

    Καιρός
    Κινηματογραφικές Προβολές
    Διαγωνισμοί
    Δι@ύγεια Δυτ. Μακεδονίας
    Εφημερεύοντα φαρμακεία
    Πρόγραμμα τηλεόρασης
    Δρομολόγια τρένου, ΚΤΕΛ & πρόγραμμα πτήσεων
    Το Φθηνότερο Βενζινάδικο
    Ποιότητα ατμόσφαιρας
    Σεισμοί
    Πρώτο θέμα
    Πρωτοσέλιδο Παλμού
    Πρωτοσέλιδο Πτολεμαίου
    Δωρεάν 2μηνη συνδρομή στον «Π»
    Δείτε Google Analytics
    Πρακτική άσκηση AEI/TEI/ΟΑΕΔ στο E-PTOLEMEOS.GR
    PougaridisMedia – Τυπογραφείο – Εκτυπώσεις – Πτολεμαΐδα

  • Ελλάδα
  • Ρεπορτάζ
  • Γνώμες
  • Παραπολιτικά
  • Αθλητισμός
  • Εργασία
  • podcastsNew
  • True Story RadioLive
No Result
View All Result
e-ptolemeos.gr Ειδήσεις Πτολεμαΐδα Νέα Κοζάνη Εορδαία News
No Result
View All Result
Κουραμπιέδες: 9 μυστικά και 10 υπέροχες συνταγές
Tags: Συνταγές

Κουραμπιέδες: 9 μυστικά και 10 υπέροχες συνταγές

17 Δεκεμβρίου 2021, 9:00 πμ
από e-ptolemeos team
σε Γαστρονομία και διατροφή, Στήλες
Reading Time: 1 mins read

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Σχετικές Αναρτήσεις

Προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

4 Ιουλίου 2025, 7:30 μμ
Η Ελληνική Μέριμνα στο Μοναστήρι της Κλεισούρας, το 1958 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Η Ελληνική Μέριμνα στο Μοναστήρι της Κλεισούρας, το 1958 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

3 Ιουλίου 2025, 7:30 μμ
Η ίδρυση του Προσκοπισμού στα Καϊλάρια(Πτολεμαϊδα) το 1922 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Η ίδρυση του Προσκοπισμού στα Καϊλάρια(Πτολεμαϊδα) το 1922 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

2 Ιουλίου 2025, 7:15 μμ
Από την έναρξη της καπνοφυτείας στο γειτονικό μας Προάστειο το Μαΐου 1949 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Από την έναρξη της καπνοφυτείας στο γειτονικό μας Προάστειο το Μαΐου 1949 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

27 Ιουνίου 2025, 7:30 μμ
Από το συνέδριο, Βιομηχανική Ανάπτυξη και Περιβάλλον, του Δήμου μας, στις 3- 4/6/1988 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Από το συνέδριο, Βιομηχανική Ανάπτυξη και Περιβάλλον, του Δήμου μας, στις 3- 4/6/1988 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

25 Ιουνίου 2025, 7:15 μμ
54χρονος στα Γρεβενά έστησε παράνομη λαχειοφόρο αγορά και πουλούσε λαχνούς – Συνελήφθη από την Αστυνομία Γρεβενών
Αγγελίες Εργασίας

Τεχνική εταιρία αναζητά προσωπικό για οικοδομικό έργο στη Χαλκιδική

3 Ιουλίου 2025, 11:04 πμ
54χρονος στα Γρεβενά έστησε παράνομη λαχειοφόρο αγορά και πουλούσε λαχνούς – Συνελήφθη από την Αστυνομία Γρεβενών
Αγγελίες Εργασίας

Η εταιρεία Κυρ Γιάννη Α.Ε. αναζητά εργάτες για την περίοδο του τρύγου

2 Ιουλίου 2025, 11:17 πμ
54χρονος στα Γρεβενά έστησε παράνομη λαχειοφόρο αγορά και πουλούσε λαχνούς – Συνελήφθη από την Αστυνομία Γρεβενών
Αγγελίες Εργασίας

Από το Δικηγορικό Γραφείο Στέφανου Τσίκα στην Πτολεμαΐδα ζητείται συνεργάτης δικηγόρος για ημιαπασχόληση

30 Ιουνίου 2025, 5:17 μμ
54χρονος στα Γρεβενά έστησε παράνομη λαχειοφόρο αγορά και πουλούσε λαχνούς – Συνελήφθη από την Αστυνομία Γρεβενών
Αγγελίες Εργασίας

Πτολεμαΐδα: Το Centro Cash & Carry αναζητά αποθηκάριο

30 Ιουνίου 2025, 5:15 μμ
54χρονος στα Γρεβενά έστησε παράνομη λαχειοφόρο αγορά και πουλούσε λαχνούς – Συνελήφθη από την Αστυνομία Γρεβενών
Αγγελίες Εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας στην ΕΡΓΟΝ ΑΤΕΒΕ με έδρα τη Φλώρινα

30 Ιουνίου 2025, 5:03 μμ




Share on FacebookShare on TwitterEmail Share

Θέλετε να φτιάξετε τέλειους, αφράτους κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα; Εμείς σας δίνουμε όλα τα μυστικά αλλά και 10 διαφορετικές συνταγές για να επιλέξετε.

Τι βούτυρο χρησιμοποιούμε;

Ο κουραμπιές είναι ένα μπισκότο βουτύρου. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του, το βασικό του υλικό. Στην ουσία είναι ένα ελληνικό shortbread. Επομένως, είναι σημαντικό να δώσουμε βάση στην επιλογή του βουτύρου. Πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και οπωσδήποτε να είναι βούτυρο γάλακτος (αυτό που πωλείται σε βάζο). Πρόκειται για 100% καθαρό λίπος, ενώ το φρέσκο βούτυρο (αυτό που έχει στερεή μορφή και είναι τυλιγμένο στο χαρτί) έχει 82% λίπος και το υπόλοιπο μέρος του είναι νερό και στερεά γάλακτος. Το βούτυρο γάλακτος μάς δίνει πιο αφράτες ζύμες, με έντονα γαλατένια αρώματα. Παράγεται συνήθως από αιγοπρόβειο γάλα, αλλά υπάρχουν και από αγελαδινό. Ανάλογα με το είδος του γάλακτος, το άρωμά του μπορεί να αναδίδει από ντελικάτες, φλοράλ νότες μέχρι έντονα ρουστίκ μυρωδιές «στρούγκας». Παραδοσιακά, το αιγοπρόβειο βούτυρο γάλακτος είναι το βούτυρο που έχει ταυτιστεί με τον κουραμπιέ. Φυσικά, μπορεί κάποιος να φτιάξει κουραμπιέδες και με άλλο βούτυρο. Ωραίοι κουραμπιέδες βγαίνουν και με το αρωματικό βούτυρο Κερκύρας.

9 μυστικά για τέλειους κουραμπιέδες

  1. Το μυστικό για αφράτους, εύθρυπτους κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα είναι το καλό αφράτεμα του βουτύρου. Όσο πιο πολύ χτυπήσουμε το βούτυρο με την άχνη τόσο πιο αφράτος γίνεται ο κουραμπιές. Μόλις όμως προστεθεί το αλεύρι, πρέπει το χτύπημα να επιβραδύνεται.
  2. Ψήνουμε πάντα σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία και όχι πάρα πολλή ώρα, ώστε οι κουραμπιέδες να μην έχουν σκληρή υφή και να βγαίνουν λευκοί. Επειδή κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία αναλόγως του πόσο δυνατά ψήνει ο δικός μας. Ιδανικά ψήνουμε γύρω στους 170°C, για περίπου 20-30 λεπτά, ανάλογα βέβαια και με το μέγεθος των κουραμπιέδων.
  3. Πρέπει να τους αχνίσουμε αφού κρυώσουν, αλλιώς η πρώτη στρώση άχνης θα νοτίσει και θα δημιουργηθεί ένα χοντρό στρώμα που δεν είναι ευχάριστο όταν το τρώμε.
  4. Σκεπάζουμε καλά την πιατέλα γιατί οι κουραμπιέδες απορροφούν εύκολα υγρασία και μπορεί να χάσουν την τραγανή υφή τους.
  5. Μπορούμε να μη βάλουμε αμύγδαλα, να ανοίξουμε τη ζύμη σε φύλλο και να κόψουμε μπισκότα με κουπάτ σε σχέδιο αστεριού, καρδιάς, καμπανούλας κ.λπ.
  6. Αν δεν προσθέσουμε άχνη, μπορούμε να τους διατηρήσουμε ακόμη και για 3 μήνες κλεισμένους σε μεταλλικά κουτιά.
  7. Οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες συνήθως δεν έχουν έντονα αρώματα, ώστε να κυριαρχεί αυτό του βουτύρου και του αμυγδάλου που συνήθως είναι καβουρδισμένο. Αν έχει κάποιο πρόσθετο άρωμα, αυτό είναι συνήθως η βανιλίνη και το ανθόνερο που χρησιμοποιείται μετά το ψήσιμο. Πολλοί όμως παραλείπουν ακόμα και αυτά. Αν όμως θέλουμε να διαφοροποιηθούμε και θα μας άρεσε να πειραματιστούμε, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ξύσμα από ακέρωτο λεμόνι ή πορτοκάλι ή τα σποράκια από ένα φυσικό λοβό βανίλιας, που σίγουρα θα δώσει ένα πιο πολυδιάστατο άρωμα από αυτό της βανιλίνης.
  8. Η άχνη ζάχαρη περιέχει σε μικρό ποσοστό κορν φλάουρ, που βοηθάει να μην απορροφά υγρασία και νοτίζει. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα νοτίσουν οι κουραμπιέδες, μπορούμε να ρίξουμε επιπλέον κορν φλάουρ (περίπου 1 κουταλιά) στην άχνη που χρησιμοποιούμε στο πασπάλισμα.
  9. Αν θέλουμε να αρωματίσουμε τους κουραμπιέδες με ανθόνερο ή ροδόνερο, τους ραντίζουμε μόλις τους βγάλουμε από το φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τους αχνίζουμε.

Τι άλλο φτιάχνουμε με τη ζύμη του κουραμπιέ

Ένα γευστικό μπισκότο βουτύρου είναι ο κουραμπιές. Μπορεί εμείς να τον έχουμε συνηθίσει στρογγυλό, πασπαλισμένο με άχνη, αλλά υπάρχουν και άλλες εφαρμογές για αυτό το νόστιμο ζυμάρι. Εμείς σας δίνουμε τρεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια συνταγή για κουραμπιέδες έχετε, χωρίς να προσθέσετε ξηρούς καρπούς.

Βάση για τάρτα

Μοιράζουμε τη ζύμη σε μικρά τσέρκια και την απλώνουμε να καλύψει τον πυθμένα και τα τοιχώματα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι όλη την επιφάνεια και σκεπάζουμε με μεμβράνη. Γεμίζουμε με ρύζι μεχρί επάνω (για να μη φουσκώσουν οι τάρτες) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15 λεπτά. Αφαιρούμε τη μεμβράνη με το ρύζι και ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με μια κρέμα της αρεσκείας μας ή γκανάς σοκολάτας. Η συνηθισμένη δόση του κουραμπιέ (περίπου 600 γρ. βούτυρο και 300 γρ. αλεύρι) θα μας δώσει περίπου 16 τάρτες διαμέτρου 9 εκ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μισή και με την υπόλοιπη να ψήσουμε κανονικούς κουραμπιέδες.

Γεμιστά μπισκότα

Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη πάνω σε αλευρωμένο πάγκο σε φύλλο πάχους 3-4 χλστ. Με ένα στρογγυλό κουπάτ διαμέτρου 8 εκ. ή με ένα ποτήρι στην ίδια διάμετρο κόβουμε μπισκότα. Τα τρυπάμε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία, για να κυκλοφορει ο αέρας στο ψήσιμο και να ψηθούν ομοιόμορφα. Τα μεταφέρουμε πάνω σε λαδόκολλες και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 20-25 λεπτά. Τέλος, κολλάμε τα μπισκότα ανά δυο με μαρμελάδα ή βουτυροκρέμα ή γκανάς, φτιάχνοντας σάντουιτς.

Κραμπλ

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε όλη τη ζύμη. Αρκεί η 1/2 ή και το 1/3 της δόσης. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 5 ώρες να σφίξει. Έπειτα την περνάμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη και απλώνουμε το τρίμμα σε μια λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 150-160°C για 15 λεπτά, εώς ότου πάρει ένα ρόδινο χρώμα. Με το κραμπλ μπορούμε να γαρνίρουμε μους και κρέμες για να τους δώσουμε τραγανή υφή. Ταιριάζει επίσης πάνω από κομπόστες φρούτων και μηλόπιτες, ενώ μπορούμε να το απλώσουμε πάνω από οποιαδήποτε τάρτα πριν την ψήσουμε για να δημιουργηθεί κρούστα.

Διαβάστε 10 υπέροχες συνταγές για κουραμπιέδες εδώ

διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Τρία τμήματα του ΠΔΜ με χαμηλή βάση εισαγωγής που οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους

Τρία τμήματα του ΠΔΜ με χαμηλή βάση εισαγωγής που οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους

2 Ιουλίου 2025, 8:45 μμ
 Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Πασσαλίδης

 Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Πασσαλίδης

4 Ιουλίου 2025, 4:18 μμ
Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παρέμβαση το βιβλίο «5+1 Συνομιλίες περί Λογοτεχνίας»  της Δήμητρας Β. Καραγιάννη
Τοπική Επικαιρότητα

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παρέμβαση το βιβλίο «5+1 Συνομιλίες περί Λογοτεχνίας»  της Δήμητρας Β. Καραγιάννη

5 Ιουλίου 2025, 9:00 πμ
Καλονέρι: Λαϊκή και Δημοτική βραδιά στην κεντρική πλατεία
Προσεχείς Εκδηλώσεις

Καλονέρι: Λαϊκή και Δημοτική βραδιά στην κεντρική πλατεία

5 Ιουλίου 2025, 8:30 πμ
Κήρυγμα της Μητρόπολης για την Κυριακή Δ΄ Ματθαίου
Τοπική Επικαιρότητα

Κήρυγμα της Μητρόπολης για την Κυριακή Δ΄ Ματθαίου

5 Ιουλίου 2025, 8:00 πμ
Φράγμα Περδίκκα: Οι ΠΥΞ ΛΑΞ άνοιξαν το Stranafest με πλήθος κόσμου (Βίντεο και Φωτογραφίες)
Ρεπορτάζ

Φράγμα Περδίκκα: Οι ΠΥΞ ΛΑΞ άνοιξαν το Stranafest με πλήθος κόσμου (Βίντεο και Φωτογραφίες)

4 Ιουλίου 2025, 11:52 μμ
Το πρωτοσέλιδο του Πτολεμαίου της Πέμπτης 19 Μαΐου
Εξώφυλλο

Το πρωτοσέλιδο του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ του Σαββάτου 5/7

4 Ιουλίου 2025, 9:30 μμ
Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Εντυπωσιακή παρουσία με το εφηβικό χορευτικό στο «Γρεβενών Γεύσεις» (Φωτογραφίες & Βίντεο)
Τοπική Επικαιρότητα

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Εντυπωσιακή παρουσία με το εφηβικό χορευτικό στο «Γρεβενών Γεύσεις» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Ιουλίου 2025, 9:14 μμ
Με επιτυχία το πρώτο Kozani Drum Festival – Ρυθμοί και ενέργεια στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Βίντεο Top Channel)
Τοπική Επικαιρότητα

Με επιτυχία το πρώτο Kozani Drum Festival – Ρυθμοί και ενέργεια στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Βίντεο Top Channel)

4 Ιουλίου 2025, 9:00 μμ
Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Επιτέλους …….Ορατή η ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ σε όλους»
Αρθρογραφία

Η Δυτική Μακεδονία αλλάζει – Και αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι πραγματικότητα – Γράφει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

4 Ιουλίου 2025, 8:32 μμ
Ο Γιώργος Παπαδάκης έκλαψε στο τελευταίο του «Καλημέρα Ελλάδα» (Βίντεο)
Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκλαψε στο τελευταίο του «Καλημέρα Ελλάδα» (Βίντεο)

4 Ιουλίου 2025, 8:16 μμ
Load More

Τα δημοφιλέστερα σήμερα:

 Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Πασσαλίδης
Τοπική Επικαιρότητα

 Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Πασσαλίδης

από e-ptolemeos team
4 Ιουλίου 2025, 4:18 μμ

περισσότεραDetails
Τρία τμήματα του ΠΔΜ με χαμηλή βάση εισαγωγής που οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους
Ελλάδα

Τρία τμήματα του ΠΔΜ με χαμηλή βάση εισαγωγής που οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους

από e-ptolemeos team
2 Ιουλίου 2025, 8:45 μμ

περισσότεραDetails

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

E-PTOLEMEOS.GR NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συναντήθηκαν μετά από 61 χρόνια οι απόφοιτοι του 1964 του ιστορικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας! (Ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)
Ρεπορτάζ

Συναντήθηκαν μετά από 61 χρόνια οι απόφοιτοι του 1964 του ιστορικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας! (Ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

29 Ιουνίου 2025, 5:01 μμ
Τρία τμήματα του ΠΔΜ με χαμηλή βάση εισαγωγής που οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους
Ελλάδα

Τρία τμήματα του ΠΔΜ με χαμηλή βάση εισαγωγής που οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους

2 Ιουλίου 2025, 8:45 μμ
Εορδαία: Αρκούδες στους δρόμους, οργή στα χωριά: Σε συναγερμό οι πρόεδροι των κοινοτήτων
Ρεπορτάζ

Εορδαία: Αρκούδες στους δρόμους, οργή στα χωριά: Σε συναγερμό οι πρόεδροι των κοινοτήτων

2 Ιουλίου 2025, 1:41 μμ
Πλακεντάς: «Εκατομμύρια πετούν πάνω από τη Δ. Μακεδονία, αλλά δεν προσγειώνονται…»
Ρεπορτάζ

Πλακεντάς: «Εκατομμύρια πετούν πάνω από τη Δ. Μακεδονία, αλλά δεν προσγειώνονται…»

2 Ιουλίου 2025, 10:00 πμ
Δείτε όλη τη ροή ειδήσεων
  • Ελλάδα
  • Ρεπορτάζ
  • Γνώμες
  • Παραπολιτικά
  • Αθλητισμός
  • Εργασία
  • podcasts
  • True Story Radio

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Ιδιοκτησία: ΡΟΔΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Ε. [Pougaridis Media]

ΑΦΜ 802210768 ΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δ/νση Έδρας: 25ης Μαρτίου 36, ΤΚ 50200 Πτολεμαΐδα,
Email: info@e-ptolemeos.gr Τηλ. 2463080986

Πιστοποιημένη Ιστοσελίδα με μοναδικό αριθμό Μ.Η.Τ. 232299 (Νόμος 5005/2022)

Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name: Αντώνης Πουγαρίδης

Διευθύντρια σύνταξης: Βασιλική Σάφη

Η επιχείρηση έχει υπογράψει δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018,
σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)

Όροι Χρήσης  |   Πολιτική Απορρήτου  |   Επικοινωνία

© pougaridismedia 2024

Προφίλ Διαφήμιση Καριέρα Πρακτική Άσκηση Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Podcasts
  • Τοπική Επικαιρότητα
    • Πτολεμαΐδα
    • Κοζάνη
    • Αμύνταιο
    • Φλώρινα
    • Καστοριά
    • Γρεβενά
  • Αθλητικά
    • Βαθμολογίες
    • Μπάσκετ
    • Ποδόσφαιρο
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Αθλητικές Εκπομπές
  • Παραπολιτικά
    • Επίκαιρος
    • Παραπολιτικά του παλμού
    • Σύντροφος
    • Στίγμα
  • Ελλάδα
  • Ρεπορτάζ
  • Ενέργεια
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Αγγελίες Εργασίας
  • Extras
    • Το Στίγμα
    • Ανεμοδείκτης
    • Για να θυμούνται οι παλιοί…
    • Συνεντεύξεις
    • Web TV
    • Αστυνομικό Δελτίο
    • Προσεχείς Εκδηλώσεις
    • Εκδηλώσεις που έγιναν

© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

  • Αρχική
  • Podcasts
  • Τοπική Επικαιρότητα
    • Πτολεμαΐδα
    • Κοζάνη
    • Αμύνταιο
    • Φλώρινα
    • Καστοριά
    • Γρεβενά
  • Αθλητικά
    • Βαθμολογίες
    • Μπάσκετ
    • Ποδόσφαιρο
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Αθλητικές Εκπομπές
  • Παραπολιτικά
    • Επίκαιρος
    • Παραπολιτικά του παλμού
    • Σύντροφος
    • Στίγμα
  • Ελλάδα
  • Ρεπορτάζ
  • Ενέργεια
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Αγγελίες Εργασίας
  • Extras
    • Το Στίγμα
    • Ανεμοδείκτης
    • Για να θυμούνται οι παλιοί…
    • Συνεντεύξεις
    • Web TV
    • Αστυνομικό Δελτίο
    • Προσεχείς Εκδηλώσεις
    • Εκδηλώσεις που έγιναν

© Copyright 2012-2023 Pougaridis Media. Τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα 'ρθουν.