Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης για Εορδαία: «Ο Χαρδαλιάς μου είπε πως η πορεία είναι καθοδική και αν συνεχιστεί θα λήξει το lock down την ερχόμενη εβδομάδα»

Κασαπίδης για Εορδαία: «Ο Χαρδαλιάς μου είπε πως η πορεία είναι καθοδική και αν συνεχιστεί θα λήξει το lock down την ερχόμενη εβδομάδα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη διαβεβαίωση του Νίκου Χαρδαλιά, πως αν η Εορδαία συνεχίσει την τρέχουσα εβδομάδα την καθοδική πορεία στους δείκτες εξέλιξης της πανδημίας, θα εξέλθει των σκληρών μέτρων του τοπικού lock down, έλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή του TOP CHANNEL «Μία Εβδομάδα- Ένα Σάββατο».

Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως στην επικοινωνία του με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, εξέφρασε την άποψη πως αναμενόταν να λήξει το lock down, όπως του μεταφέρθηκε όμως η εισήγηση των λοιμωξιολόγων ήταν διαφορετική: «Δε θα κρίνω τις αποφάσεις των επιστημόνων», είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων, επανέλαβε πως υπάρχει πίεση στα αρμόδια υπουργεία ώστε να αποδεσμεύσουν τα κονδύλια που έχουν υποσχεθεί, ενώ την Τετάρτη θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όπου θα τα τεθεί εκ νέου το θέμα.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ξεκινάει από αύριο η μεταφορά ασθενών από την Παθολογική του Μαμάτσειου στη «Euromedica» – Λ. Πελτέκης (επιστημονικός Δ/ντης): «Συστράτευση για το κοινό καλό» -VIDEO από το Top Channel

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η αποσυμφόρηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, μιας και μετά από σχετική σύμβαση που υπογράφηκε ...