Αρχική > Στήλες > Φορολογικά > Τέλη κυκλοφορίας 2021  

Τέλη κυκλοφορίας 2021  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα στο www.gov.gr ώστε οι ιδιοκτήτες να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις πινακίδες των οχημάτων που θέλουν να θέσουν σε ακινησία.

Μετά και την παράταση που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, οι κάτοχοι οχημάτων έχουν δύο μήνες περιθώριο, έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021, για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων ή αν θα πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021.

Δεδομένου ότι με την ηλεκτρονική δήλωση ακινησίας των οχημάτων ο ιδιοκτήτης δεν παραδίδει τις πινακίδες στην εφορία, πρόσφατη διάταξη σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ότι στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αν και το όχημα έχει δηλωθεί ότι βρίσκεται σε ακινησία, εντοπισθεί είτε να κυκλοφορεί είτε να φέρει πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας, αίρεται αυτοδικαίως η ακινησία ενώ επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Φορολογικά νέα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Όπως κάθε εβδομάδα, σε σημεία επισημαίνουμε τα σημαντικότερα νέα φορολογικού-λογιστικού ενδιαφέροντος της τρέχουσας επικαιρότητας. Αφορούν την πλειονότητα φορολογούμενων ...