Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Στάθης Κωνσταντινίδης: «Συνάντηση της ελληνικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής με την αντίστοιχη σουηδική με θέμα το μεταναστευτικό/προσφυγικό»
ΦΩΤΟ: 8 Ιανουαρίου 2020 από τη συνάντηση συνεργασίας της Ελληνικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κοινωνικής Ασφάλισης του Κοινοβουλίου της Σουηδίας με θέμα το μεταναστευτικό/προσφυγικό

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Συνάντηση της ελληνικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής με την αντίστοιχη σουηδική με θέμα το μεταναστευτικό/προσφυγικό»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤο προσφυγικό – μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και γι’ αυτό απαιτείται στενή συνεργασία ανάμεσα στα κράτη – μέλη, έτσι ώστε να υιοθετηθούν κοινές και αποτελεσματικότερες διαδικασίες για την αξιολόγηση των αιτήσεων διεθνούς προστασίας και την επαναπροώθηση όσον δεν τη δικαιούνται στις χώρες προέλευσής τους. Στο πλαίσιο αυτό είχα την τιμή να συμμετέχω στην ελληνική Κοινοβουλευτική Επιτροπή κατά τη συνάντηση συνεργασίας με την αντίστοιχη σουηδική. Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι απαιτούνται: καλύτερη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων, εναρμόνιση του πλαισίου, ταχύτερη αξιολόγηση των αιτήσεων, υιοθέτηση καλών πρακτικών ενσωμάτωσης και αποτελεσματικές διαδικασίες επαναπροώθησης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ραχήλ Μακρή: «Μετά από το παραλήρημα ψεμάτων από τον κ. Κοκλώνη και τηλεοπτικές εκπομπές κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα για αποκατάσταση της αλήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο ...