Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με νέα περιπολικά ενισχύθηκε ο στόλος της αστυνομίας στη Δ. Μακεδονία (φωτο-video)

Με νέα περιπολικά ενισχύθηκε ο στόλος της αστυνομίας στη Δ. Μακεδονία (φωτο-video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα πρώτα έξι οχήματα, από το σύνολο των είκοσι επτά, που θα παραδοθούν στις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας, παρελήφθησαν σήμερα στο αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης.

Όπως τόνισε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Κεραμάς, τα πρώτα έξι παραλαμβάνει η διεύθυνση αστυνομίας Κοζάνης, ενώ άλλα 8 από αυτά θα κρατηθούν στη διεύθυνση αστυνομίας Καστοριάς. Ακόμη οκτώ  στη Φλώρινα και πέντε στα Γρεβενά.

Επιπλέον, επίκειται η παραλαβή ακόμη τεσσάρων οχημάτων, τα οποία θα κρατηθούν ανά δύο στις διευθύνσεις αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς και άλλα δύο ένα για την Καστοριά και ένα για τη Φλώρινα.

Τα οχήματα αυτά προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία με συγχρηματοδότηση, προς κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της. Από την πλευρά της ηγεσίας, τόνισε ο κ. Κεραμάς, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμων μέσων και εργαλείων, ευρωπαϊκών ή εθνικών, για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως οχήματα, ραντάρ, αλεξίσφαιρα και άλλα. Στόχος είναι η καλυτέρευση των συνθηκών του προσωπικού, αλλά, κυρίως,η προσφορά στους πολίτες στοχεύοντας στην πρόληψη και αποτροπή της εγκληματικότητας, τόνισε ο ίδιος.

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ευρισκόμενη σε συνεχή επικοινωνία με φορείς και αρχές της περιοχής, αναζητά συνεχώς πηγές και πόρους χρηματοδότησης για την περαιτέρω ενίσχυσή της με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιείται κάθε δυνατότητα που παρέχεται , όπως η ενίσχυση του στόχου των οχημάτων με κατασχεμένα οχήματα», προσέθεσε ο γενικός, λέγοντας μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα οι υπηρεσίες της αστυνομίας στη Δ. Μακεδονία ενισχύθηκαν από 12 κατασχεμένα οχήματα, που θα τεθούν από αύριο στη διάθεση των υπηρεσιών της αστυνομίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας