Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κοζάνη: Συμβολική κατάθεση στεφάνου από την βουλευτή Καλλιόπη Βέττα και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου (βίντεο)

Κοζάνη: Συμβολική κατάθεση στεφάνου από την βουλευτή Καλλιόπη Βέττα και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στεφάνι στο μνημείο ηρώων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης κατέθεσαν, συμβολικά, σήμερα το πρωί, ηΒουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα, ο Συντονιστής της ΝΕ Κώστας Πασσαλίδης και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Στέργιος Μάντζαρης για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Ήρθαμε σήμερα να τιμήσουμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους χιλιάδες αγωνιστές, αλλά και τους νεκρους, στον αγώνα για δημοκρατία και ελευθερία. Τιμούμε το Πολυτεχνείο συμβολικά φέτος. Η πανδημία, δεν πρέπει να γίνει πρόφαση για περιστολή των συνταγματικων μας δικαιωμάτων της δημοκρατίας και της ελευθερίας και πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να σταθούν απέναντι σε ο,τι υποβιβάζει αυτές τις κατακτήσεις», δήλωσε σχετικά η Καλλιόπη Βέττα.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις αναλυτικά:

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Αγορές, ουρές και μεταλλάξεις αλλάζουν τα δεδομένα – «Plan B» για νέα μέτρα και πιθανό «πισωγύρισμα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τι εισηγούνται οι επιστήμονες – Ερωτηματικό για Γυμνάσια και Λύκεια Μεστό σε ανατροπές είναι το δεύτερο κύμα της πανδημίας του ...