Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Η Α.Μ. ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη θεμελίωση της 3ης μονάδας ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδας το 1964 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 16/05/2018

Η Α.Μ. ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη θεμελίωση της 3ης μονάδας ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδας το 1964 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 16/05/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος στα εγκαίνια θεμελίωσης της 3ης μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.Παρουσία Υπουργών της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, Εκκλησιαστικών αρχών, Βουλευτών, ανωτάτων δικαστικών λειτουργών, Στρατιωτικών και λοιπών πολιτικών αρχών, της ηγεσίας της ΔΕΗ και πλήθος κόσμου από τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, η Α.Μ. ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος θεμελιώνει την κατασκευή της 3ης μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ. 

Στη φωτογραφία διακρίνουμε: Την Α.Μ. το Βασιλιά, Κωνσταντίνο , τον συμπολίτη μας Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, τον Υπουργό, Γιάννη Ζίγδη  και τον συμπολίτη μας Βουλευτή, Γιώργο Λαζαρίδη και πολλούς  άλλα  αξιωματούχα  στελέχη της Κυβέρνησης και όχι μόνο, τους.. γνωστούς μας-άγνωστους..

Το Θείο τελετουργικό τέλεσε : Ο Μητροπολίτης, Φλωρίνης Πρεσπών, Αλμωπίας και Εορδαίας , Π. Βασίλειος .      Η θλίψη και το μαύρο περιβραχιόνιο  μαρτυρεί τη ν πρόσφατη απώλεια του Πατρός  του  και Βασιλέως Παύλου των Ελλήνων, ενώ ο καλός μας φίλος φωτογράφος, από το εσωτερικός της ομήγυρης των επισήμων προσπαθεί να αποθανατίσει τη “ φάση “ της επιθυμίας του νερού νέου Βασιλέως  Κωνσταντίνου..

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team