Αρχική > Παραπολιτικά > Εκδηλώσεις τιμής για τον Χρήστο Κατσίνα – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου

Εκδηλώσεις τιμής για τον Χρήστο Κατσίνα – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ένας χρόνος πέρασε από την ξαφνική και τεράστια απώλεια του Ιατρού – Νεφρολόγου Χρήστου Κατσίνα και η μνήμη του παραμένει ζωηρή στην πόλη και τους κατοίκους της.

Εξαιρετικός λειτουργός της υγείας, που άφησε την Θεσσαλονίκη και ήλθε στην Πτολεμαΐδα, όπου έγινε κατοικοδημότης και συνετέλεσε τα μέγιστα στη δημιουργία πρωτοποριακού τμήματος τεχνητού νεφρού, αναβαθμίζοντας το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Παράλληλα μετείχε σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα με έμφαση στον πολιτισμό ενώ διετέλεσε πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος.

Προχθές, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Φιλαρμονικής Πτολεμαΐδας, στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Χρήστο Κατσίνα, που τόσα πρόσφερε και σ’ αυτόν τον τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το τμήμα τεχνητού Νεφρού Πτολεμαΐδας, ετοιμάζει ειδική ημερίδα τιμής και μνήμης για τον εκλιπόντα διευθυντή του.

Η επιστημονική ημερίδα προγραμματίζεται για τις 10 Μ αρτίου, παγκόσμια ημέρα τεχνητού Νεφρού, και θα μετέχουν όλα τα Νοσοκομεία τις Δυτικής Μακεδονίας καθώς και αρκετά νοσοκομεία των Αθηνών.

Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση την οποία όλοι οφείλουμε να τιμήσουμε, με την παρουσία μας.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team