Με τη συμμετοχή πολλών εμπλεκόμενων υπηρεσιών από το δήμο Εορδαίας, τον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και παρουσία αστυνομίας, πραγματοποιούνται παρεμβάσεις σήμερα Τρίτη στον καταυλισμό Ρομά στην Πτολεμαΐδα.
Οι εν λόγω δράσεις γίνονται στο πλαίσιο της προηγούμενης παρέμβασης που έγινε στις 17 Μαρτίου, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, όπου και είχαν σημειωθεί οκτώ συλλήψεις για ρευματοκλοπές.
Υπηρεσίες από το δήμο Εορδαίας όπως η καθαριότητα, η ΔΕΥΑΕ, η πολεοδομία, οι τεχνικές υπηρεσίες, κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και άλλες υπηρεσίες κάνουν παρεμβάσεις στον καταυλισμό, που έχουν να κάνουν με καθαρισμούς, αποκαταστάσεις κ.α., πάντα παρουσία της Αστυνομίας στο χώρο.
Διαβάστε επίσης:
Πτολεμαΐδα: 8 συλλήψεις μετά τη μεγάλη επιχείρηση στον καταυλισμό Ρομά – 2056 ευρώ η ζημιά από ρευματοκλοπή
































