Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επίσκεψή του στο Αμύνταιο για τα εγκαίνια του ΚΕΦΙΑΠ, λέγοντας την ιστορία των προγόνων του που κατάγονται από την περιοχή με περηφάνεια που στο σήμερα, με τη θεσμική του ιδιότητα μπορεί να βοηθά αυτόν τον τόπο.
Συγκριμένα αναφέρει:
“Πριν από +70 χρόνια ένα νεαρό τότε παιδί από το Αμύνταιο της Μακεδονίας, ο Σάκης Γεωργιάδης έφυγε με τα πόδια από το Αμύνταιο για να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα. Σήμερα εγώ ο γιος του, ως ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδος είχα την ευλογία να επιστρέψω στο τόπο του πατέρα μου για να εγκαινιάσω το πλήρως ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Αμύνταιο που φτιάξαμε μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Αισθάνθηκα μεγάλη συγκίνηση σήμερα σκεπτόμενος αυτόν τον κύκλο και πιστεύω ότι ο πατέρας μου κάπως με καμάρωσε από εκεί ψηλά. Σε λίγους μήνες εδώ στην Δυτική Μακεδονία θα εγκαινιάσω αλλά 4 Κέντρα Υγείας, καινούργια πτέρυγα στην Κοζάνη, καινούργια ΤΕΠ σε όλα τα Νοσοκομεία κλπ εδώ συντελείται μία Κοσμογονία στην Υγεία.”
Δείτε περισσότερα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου – «Οι αλλαγές στον χάρτη υγείας θα γίνουν με τη συναίνεση της κοινωνίας»
Αμύνταιο: Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα για τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Τάσο Φούντογλου

































