Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τι είπε ο Αν. Υπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης για την έκκληση που απηύθυνε σε ιδιώτες γιατρούς, από την Κοζάνη

Τι είπε ο Αν. Υπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης για την έκκληση που απηύθυνε σε ιδιώτες γιατρούς, από την Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ερωτηθείς σχετικά, από δημοσιογράφο, για την έκκληση που απηύθυνε, χθες, από τη Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη και Ν. Κοζάνης (δείτε εδώ και εδώ), για τη συνδρομή ιδιωτών γιατρών στην πανδημία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, απάντησε σχετικά, πως είχε την ευκαιρία (σ.σ. σήμερα), να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αλλά και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

«Υπήρξε συνεννόηση και συναντίληψη ότι αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί. Θα γίνει εκ νέου κάλεσμα σε όλους τους ιδιώτες γιατρούς για να συνδράμουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές», είπε, επίσης, προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι: «Θα πάρουμε ότι μέτρο χρειαστεί. Ενα έσχατο μέτρο έιναι η επίταξη».

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης εξέφρασε μέσω facebook την ενόχλησή του για την απουσία του Ιατρικού Συλλόγου από τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...