Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Καυστικό σχόλιο Τσεβεκίδη για την απουσία του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης από τη σύσκεψη με Κοντοζομάνη: «Όταν κάποτε ανακαλύψεις ότι είσαι θύμα της πικρίας, μικρότητας ή ανασφάλειας άλλων, θυμήσου ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, να είσαι οι άλλοι»

Καυστικό σχόλιο Τσεβεκίδη για την απουσία του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης από τη σύσκεψη με Κοντοζομάνη: «Όταν κάποτε ανακαλύψεις ότι είσαι θύμα της πικρίας, μικρότητας ή ανασφάλειας άλλων, θυμήσου ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, να είσαι οι άλλοι»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Με ένα καυστικό σχόλιο πριν λίγα λεπτά(9.40μ.μ.) ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, εκφράζει την απογοήτευση και την πικρία του για το γεγονός πως κανείς εκπρόσωπος του Ιατρικού κόσμου της πόλης δεν κλήθηκε στη σημερινή σύσκεψη, παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζομάνη.

Ο κ. Τσεβεκίδης με ανάρτηση στο facebook και τη φωτογραφία με όλους τους παρευρισκόμενους σήμερα το μεσημέρι στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, χρησιμοποιεί μία φράση του Γάλλου φιλόσοφου Albert Camus, για να καταδείξει την ενόχλησή του για τη παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου στη σύσκεψη τη στιγμή που είναι υπό συζήτηση η συμβολή των ιδιωτών γιατρών στην αντιμετώπισης της κρίσης με την συνεχώς αυξανόμενη έξαρση της πανδημίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...