Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Συνώνυμο επιτυχίας η Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Οι καλύτερες σπουδές της ελληνικής “βαριάς βιομηχανίας”, από τους κορυφαίους του είδους

Συνώνυμο επιτυχίας η Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Οι καλύτερες σπουδές της ελληνικής “βαριάς βιομηχανίας”, από τους κορυφαίους του είδους

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Αν η ελληνική οικονομία είναι άμεσα συνυφασμένη με ένα συγκεκριμένο κλάδο, αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από του Τουρισμού. Πρόκειται για μία αγορά με τεράστια και συνεχιζόμενη ανάπτυξη, ολοένα αυξανόμενες θέσεις εργασίας και σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

            Εξίσου σημαντικές όμως είναι και οι επαγγελματικές επιλογές που διαθέτει κανείς, εφόσον αποφασίσει να απασχοληθεί στον Τουρισμό, είτε ως Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, όπου αναλαμβάνει την κάθετη διαχείριση των πελατών μίας τουριστικής μονάδας, είτε ως Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού.

            Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, έχοντας επενδύσει τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική οικοδομή, έχει διαμορφώσει όλες τις απαιτούμενες συνθήκες, στις οποίες το μελλοντικό στέλεχος τουρισμού, λαμβάνει όλα εκείνα τα εχέγγυα που τον καθιστούν ικανό και καταρτισμένο εργαζόμενο.

            Ξεχωριστή αναφορά όμως θα πρέπει να γίνει και στο Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, όπου εξασφαλίζει αμειβόμενη πρακτική άσκηση, με εξαιρετικές μελλοντικές προοπτικές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που κάθε χρόνο στις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού, που διοργανώνονται από τον πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμμετέχουν δεκάδες στελέχη, προερχόμενα από όλη την τουριστική αλυσίδα αξίας.

 Σε αυτές οι σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού, ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις του κλάδου τους, λαμβάνουν πολύτιμες συμβουλές και ενισχύουν το δίκτυο γνωριμιών τους.

Κάνε τώρα το βήμα και ενημερώσου για την Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ ή καλώντας στο 2310552406.

Η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης καρέ – καρέ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι προσφορές των Super Markets ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ μέχρι Τετάρτη 21/10

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Πάνω από 500 άτομα χθες το βράδυ στα ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης- Όπου «φύγει…φύγει», ...