Αρχική > Παραπολιτικά > “Στοχοποίηση” του Στέφανου Μπίγγα – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 06/02/2019

“Στοχοποίηση” του Στέφανου Μπίγγα – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 06/02/2019

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τις ημέρες αυτές γινόμαστε μάρτυρες μίας συντονισμένης επίθεσης, στελεχών της κυβερνητικής παράταξης, εναντίον ενός κατ’ επανάληψιν αιρετού της αυτοδιοίκησης.
Ο Στέφανος Μπίγγας, δημοσιοποίησε την άποψή του, ότι θα απέχει συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν παρίστανται βουλευτές που υπερψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών.
Και αυτό, διότι κατά την γνώμη του, ήλθαν σε αντίθεση με τρεις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το θέμα της Μακεδονίας.
Το θέμα να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές είχε καταθέσει ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραΐσκος, πολύ νωρίτερα, και στο συμβούλιο, μάλιστα υποστηρίχθηκε από την παράταξη Βρυζίδου, η οποία το κατάθεσε σαν συνδυασμός και στη σχετική ψηφοφορία έλαβε 8 ψήφους επί των παρόντων.
Γιατί λοιπόν η στοχοποίηση του Στέφανου Μπίγγα, από τον Βουλευτή Θέμη Μουμουλίδη και επίσης από τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη;
Οι άναρθρες κραυγές των Κυβερνητικών παραγόντων, που τους φυλάγει η Αστυνομία ακόμη και τα “κοτέτσια” τους, δεν μπορούν να σπιλώσουν τον Στέφανο Μπίγγα, τον οποίο επί 30 χρόνια τιμά ο λαός και τον φέρνει πρώτο στην επιλογή των ψηφοφόρων.
Τα περί φασισμού, που εκπέμπουν οι ΣΥΡΙΖαίοι να τα πουν αλλού, στους χαχόλους τους όπου περνάει η μπογιά τους. Σε λίγο ο λαός θα τους στείλει πίσω στις γιάφκες τους.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team