Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Λάβρος κατά Παλαβού – Ζαραφίδη ο γραμματέας του «Σπάρτακου» Σάκης Μάστορας, για τον διορισμό τους στη «Λιγνιτική Μελίτης»

Λάβρος κατά Παλαβού – Ζαραφίδη ο γραμματέας του «Σπάρτακου» Σάκης Μάστορας, για τον διορισμό τους στη «Λιγνιτική Μελίτης»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σχολιάζοντας σχετικά τις εν λόγω εξελίξεις, ο γ.γ. του «Σπάρτακου» Σάκης Μάστορας, μιλώντας στον vivafm.gr, απάντησε πως «εξεπλάγησαν αρνητικά» με το γεγονός ότι ορίστηκε πρόεδρος του ΔΣ στην Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. ο Στέφανος Παλαβός , μέχρι προσφάτως δ/ντης του ΛΚΔΜ, ενώ ήταν λάβρος και για τον ορισμό του Δημήτρη Ζαραφίδη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μάστορας ανέφερε: «Ο Στέφανος Παλαβός είναι ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία . Υποτίθεται ότι έκανε τα πάντα για να σταθεί αυτή η επιχείρηση , ζητώντας θυσίες από τους εργαζόμενους. Για να κάνει σήμερα τι; Λίγο μετά τη συνταξιοδότησή του να βρει «φωλιά» σε μια επιχείρηση που πάει για ξεπούλημα. Ακόμη πιο πολύ, Δ/νων σύμβουλος της επιχείρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Ζαραφίδης , ενεργό στέλεχος της ΔΕΗ και εδώ υπάρχει ζήτημα. Είναι δ/ντης στη ΔΕΗ με μια πολιτική καταβολή που δεν θα του επέτρεπε, βλέπουμε ότι είναι και στέλεχος της ΔΕΗ και δ/νων σύμβουλος στην επιχείρηση που πάει για ξεπούλημα. Ρωτάω ευθέως τον κ. Ζαραφίδη, τι ισχύει τελικά; Ισχύει ότι έλεγε μέχρι προχθές, από την πολιτική του καταβολή, ότι θέλω μια δημόσια επιχείρηση υπό δημόσιο έλεγχο, ή είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης; Οφείλει να απαντήσει δημόσια. Μας εξέπληξε αρνητικότατα αυτή η εξέλιξη και για τους δύο».

Επίσης, ο κ. Μάστορας δεν παρέλειψε να σημειώσει πως όποιος προσπαθήσει να ξεπουλήσει κομμάτια της επιχείρησης θα βρει το συνδικάτο απέναντί του, λέγοντας πως: «Το συνδικάτο λέει προς όλα τα εν ενεργεία στελέχη της επιχείρησης , αλλά και είναι εν δυνάμει στα κομμάτια της επιχείρησης που μπορεί να σπάσει, ότι θα είμαστε απέναντι τους. Αν νομίζουν ότι στις πλάτες των εργαζόμενων, να πεθάνουν στα ορυχεία για να ζήσουν αυτοί για να γίνουν δ/ντες σύμβουλοι και δ/ντες στα κομμάτια που θα πωληθούν, θα δούμε αν θα μείνουν με το όνειρο. Και οι εργαζόμενοι να προσέχουν με ποιους συνεργάζονται. Όσοι είναι στελέχη της ΔΕΗ αποδεικνύεται ότι δεν έχουν στο μυαλό τους πως θα συντηρήσουν τη μαμά ΔΕΗ, αλλά φοβάμαι τα στελέχη που θα ορμίσουν να πάρουν κομμάτια. Οι εργαζόμενοι να τηρούν πλήρως τον κανονισμό. Δεν υπάρχει φιλότιμο πλέον».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Που εντοπίζονται στη Δ. Μακεδονία τα σημερινά (23/10) κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων στη Δ. Μακεδονία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, έχει κατά πληροφορίες, ως εξής: ...