Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Εθελόντριες έραψαν εκατοντάδες μάσκες – Θα διατεθούν σε στρατόπεδα, αστυνομία, νοσοκομείο και ευπαθείς ομάδες!

Πτολεμαΐδα: Εθελόντριες έραψαν εκατοντάδες μάσκες – Θα διατεθούν σε στρατόπεδα, αστυνομία, νοσοκομείο και ευπαθείς ομάδες!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησαν εθελοντές της Πτολεμαΐδας, ράβοντας εκατοντάδες μάσκες, που θα διατεθούν στα στρατόπεδα της περιφέρειας, στην αστυνομία της πόλη, στους αστυνόμους στα σύνορα και σε ευπαθείς ομάδες!

Για τη δράση συνεργάστηκαν εθελόντριες που έραψαν τις μάσκες, αλλά και επαγγελματίες της περιοχής όπου δώρισαν τα υφάσματα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Ζωής Τζήκα στην ομάδα του facebook «Γυναίκες της Πτολεμαΐδας»

«ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στην Γιαννα Αργυροπουλου για την πρωτοβουλία της αλλά και στις άλλες μοδίστρες Τασα Βλάχου και Σοφία Ακριτίδου για την ραφη εκατοντάδων μασκών. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους Φωτιάδης Τάσος, Αγησίλαος Αλεξανδρίδης,Βούλα Τριανταφυλλίδου,Λίνα Καζωνη κέντημα, Έρση πλεκτές δημιουργίες όπως και σε όλες εσάς για την προσφορά υφασμάτων!

Οι μάσκες διατέθηκαν σε στρατόπεδα της περιφέρειας μας,στην αστυνομία της πόλης μας,στην αστυνομία στα σύνορα μας στον Έβρο,στο νοσοκομείο και σε ευπαθείς συμπολίτες μας.Ραφτηκαν και καπέλα τα οποία δόθηκαν στο νοσοκομείο και συνεχίζουν ακόμη για να καλυφτούν ανάγκες του νοσοκομείου μας!

Το Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!»

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team