Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Περπάτημα στο κανάλι της Πτολεμαΐδας. Έτος 2020 εν μέσω πανδημίας κορονοϊού

Περπάτημα στο κανάλι της Πτολεμαΐδας. Έτος 2020 εν μέσω πανδημίας κορονοϊού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μια ευχάριστη εμπειρία που καταντάει επικίνδυνη εξαιτίας της παιδείας και της επικίνδυνης συμπεριφοράς ορισμένων συμπολιτών μας.

Μία πολύ ωραία διαδρομή της πόλης μας που προσφέρει μία καθημερινή ανάσα κοντά στην φύση που ωστόσο ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ από τις εξής απαράδεκτες συμπεριφορές συμπολιτών μας οι οποίοι δεν σέβονται καθόλου όλους τους υπόλοιπους και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  1. Περπατάνε λες και περπατάνε ΧΙΩΤΕΣ, 2-2 , 3-3 , 4-4 , καταλαμβάνοντας όλο τον διάδρομο ή ακόμη και τον χωματόδρομο. Μάλιστα σήμερα υπήρχε ομάδα νεαρών 25-30 ετών που περπατούσαν λες και ήταν συμμορία από το LOS ANGELES και θα έπρεπε να πηδήξουμε μέσα στο κανάλι για να σωθούμε.
  2. Ιδιοκτήτες σκύλων οι οποίοι αμολάνε τα σκυλάκια τους χωρίς λουρί προκειμένου αυτά να τρέχουν ανεξέλεγκτα ή τα έχουν με λουρί 4-5 μέτρων (και όχι 1-1,5 μέτρου όπως ορίζει η νομοθεσία) αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στην ασφάλεια των συμπολιτών τους. Να πούμε ότι αυτή συμπεριφορά είναι εντελώς παράνομη και αντιτίθεται πλήρως στις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών σκύλων σύμφωνα με τον νόμο για τα αδέσποτα / δεσποζόμενα.

Καιρός να αρχίσει να επισκέπτεται η αστυνομία του τοπικού τμήματος και να καταγράφει τέτοιου είδους συμπεριφορές καθώς εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους εξάπλωσης του κορονοϊού ενώ είναι γνωστό εις πάση ότι ο νεοέλληνας συμμορφώνεται μόνο όταν θα πληρώσει από την τσέπη του. Αρκετά με την έλλειψη παιδείας του λαού μας. Καιρός να αλλάξουμε.

 

(φωτο αρχείο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Βουλή ψηφίζει επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο –Επόμενο βήμα ανατολικά της Κρήτης , το μήνυμα – δέσμευση του Πρωθυπουργού. Ιστορική η σημερινή ημέρα – του Τοπαλίδη Τρ. Γεώργιου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Επεκτείνεται κατά 10% η Ελλάδα, πρώτη φορά μετά το 1947,με την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο ...