Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μανώλης Στεργίου καταγγέλλει για την έλλειψη νερού στο Βελβεντό

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μανώλης Στεργίου καταγγέλλει για την έλλειψη νερού στο Βελβεντό

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου καταγγέλλει μέσω facebook το πρόβλημα λειψυδρίας στο Βελβεντό, τονίζοντας μάλιστα πως το Σάββατο το μισό Βελβεντό δεν είχε νερό, σημειώνοντας μάλιστα πως θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, απευθύνοντας «βολές» κατά του Αθανασίου Κοσματόπουλου.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση έχει ως εξής:

 

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
Το φιλότιμό μας ημών των νεοεκλεγμένων, μερικοί σημερινοί αιρετοί στο Δήμο στα Σέρβια και στο Βελβεντό το εξέλαβαν ως αδυναμία. Νομίζουν ότι έχουμε αναλάβει την ηγεσία του Δήμου κι ότι είμαστε και υπεύθυνοι για όλα.
Μολις χτες αποκαταστήσαμε εθελοντικά τη βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο έξω από το Στάδιο όπου παν παιδιά με χρήματα δικά μας, γιατί είχε βρωμίσει ο τόπος κι επιπλέον έρχεται Δεκαπενταύγουστος. Ειδοποιήσαμε τον τοπικό Αντιδήμαρχο τηλεφωνικά αρκετες φορές να κάνει κάτι. Πλήρης αδιαφορία. Δανειστήκαμε δυο υπαλλήλους του Δήμου και ένα μηχάνημα έργου και από μας δυο νέοι αιρετοί τρέχαμε επι δυο μερες να φέρουμε άλλο μηχάνημα αποφρακτικό εκτός Βελβεντού που το πληρώσαμε με δικά μας χρήματα γιατί δεν ερχόταν με χρέωση αυτού του αναξιόπιστου και κακοπληρωτή καλλικρατικού Δήμου.
Τα ίδια και με το νερό.
Το σημερινό πρόβλημα της λειψυδρίας οφείλετε να το αντιμετωπίσετε εσείς κύριε Κοσματόπουλε και οι συνεργάτες σας που δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα. Παλεύουμε εδώ και δυο μήνες από φιλότιμο να βρούμε λύσεις στο πόσιμο νερό χωρίς εργαλεία και χωρίς μηχανήματα. Κάτι που από το 2017 οφείλατε να το κάνετε εσείς. Αλλά που να συγκινηθείτε!!!
Αλωνίσαμε εμείς οι νεοεκλεγμένοι το βουνό με τα αυτοκίνητά μας για να μπορείτε εσείς να κόβετε βόλτες στα αγροκτήματά σας με το υπηρεσιακό τζιπ και να κοροϊδεύετε το σύμπαν. Σας έχω δει προσωπικά αμέτρητες φορές να βγαίνετε με το τζιπ του δήμου από το αγρόκτημά σας, ως μη όφειλε.
Απόψε, Σάββατο 10 Αυγούστου το μισό Βελβεντό δεν έχει νερό κι αυτό οφείλεται στην αδιαφορία του Καλλικρατικού Δήμου και των αξιωματούχων του. Ειδοποιήσαμε τον Αντιδήμαρχο τον κύριο Κυριακίδη από χτες το πρωί ότι κάτι συμβαίνει με το νερό. Υποσχέθηκε ότι θα ρθει με τον υδραυλικό. Ήρθαν; Δεν ήρθαν; Ποιος ξέρει;;; Παίρνουμε τηλέφωνα κι ουδεμία απάντηση Αντιδήμαρχος και υδραυλικός.
Το πρόβλημα είναι εδώ. Σήμερα αύριο μεθαύριο θα συνεχίσει να υπάρχει.
Καμιά ευαισθησία, καμιά ανταπόκριση.
Άφαντοι όλοι τους όλο το καλοκαίρι…
Δευτέρα πρωί οδεύουμε ξανά στη δικαισύνη. Ως τις 31 Αυγούστου έχετε την απόολυτη ευθύνη για αυτό το χάλι.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team