Τις αλλαγές που είχε δρομολογήσει εδώ και αρκετό διάστημα στην Οικονομική Υπηρεσία, χωρίς όμως να έχει βρει τη χρυσή τομή, προχωρά πλέον η δημοτική αρχή Κοζάνης, με την μετακίνηση του μέχρι πρότινος προϊσταμένου του τμήματος λογιστηρίου, ο οποίος ασκούσε παράλληλα και τα καθήκοντα του αναπληρωτή προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Η ειλημμένη από καιρό απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη, συνεπικουρούμενη από στενούς συνεργάτες του οι οποίοι επέμεναν σε αλλαγές προσώπων στην Οικονομική Υπηρεσία, έρχεται λίγους μόνο μήνες μετά και την αλλαγή στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου Οικονομικών, προκαλώντας νέα εσωστρέφεια στην παράταξη της δημοτικής αρχής.
Οι αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, αποδεικνύουν επίσης τη μεγάλη δυστοκία στο να προχωρήσουν οι αλλαγές στην Οικονομική Υπηρεσία, καθώς τέσσερεις υπάλληλοι που είχαν δικαίωμα να αντικαταστήσουν τον μέχρι πρότινος προϊστάμενο του τμήματος λογιστηρίου, Χρήστο Καραλιώτα, αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη θέση.
Τελικώς, η λύση βρέθηκε με την υπάλληλο Ευαγγελία Παπαζώη η οποία αναλαμβάνει πλέον την καυτή πατάτα της Οικονομικής Υπηρεσίας, ενώ ο Χρήστος Καραλιώτας τοποθετείται στο Τμήμα Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.
Οι σχετικές αποφάσεις εδώ
Και εδώ





























