Υλικά
- Στήθος κοτόπουλο 1 μεγάλο
- Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 3 – 4 μεγάλα
- Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
- Κρέμα γάλακτος 450 γρ
- Τυρί γκούντα 200 γρ
- Αλάτι – πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο
Οδηγίες
Κόβουμε σε μικρά κυβάκια το κοτόπουλο αφού το έχουμε πλύνει. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και ξεκινάμε να το σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το κοτόπουλο και τα μανιτάρια που τα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Αφού ψηθούν καλά και δούμε ότι έχουν ροδίσει αρκετά ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις δούμε ότι αρχίζει να βράζει ,το βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το τυρί. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και το σερβίρουμε μετά από 10 λεπτά για να έχει τραβήξει το ζουμάκι του.
πηγή:chefoulis.gr