Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κορωνοϊός: Επανέρχονται τα μέτρα στις λαϊκές αγορές, με απόφαση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Κορωνοϊός: Επανέρχονται τα μέτρα στις λαϊκές αγορές, με απόφαση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Προληπτικά περιοριστικά μέτρα θα λάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία.

Η απόφαση, που κατά πληροφορίες του «Π», αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών, θα αφορά στον περιορισμό της λειτουργίας των λαϊκών αγορών σε όλη την περιφέρεια, κατά 50%.

Δηλαδή, πρόκειται να λειτουργούν οι λαϊκές αγορές στη Δυτική Μακεδονία με το 50% των εκθετών, όπως ακριβώς και στην περίοδο του lockdown.

Η είδηση αναμένεται να προκαλέσει, σαφέστατα, αντιδράσεις στις επαγγελματιών στις λαϊκές αγορές στην Δυτική Μακεδονία, ενώ σε ό,τι αφορά το τι θα περιλαμβάνει, αλλά και το χρονικό διάστημα εφαρμογής της, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των αρχών.

Update: Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πρόθεση της περιφέρειας να προχωρήσει σε περιοριστικά μέτρα στις λαϊκές αγορές η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους πάντες να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα, τονίζοντας τα εξής (διαβάστε εδώ)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team