Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χωρίς νέα μέτρα τελικά οι λαϊκές, μετά τις αντιδράσεις μικροπωλητών προς την Περιφέρεια

Χωρίς νέα μέτρα τελικά οι λαϊκές, μετά τις αντιδράσεις μικροπωλητών προς την Περιφέρεια

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ενώ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπήρχε ειλημμένη απόφαση για λήψη περιοριστικών μέτρων στις λαϊκές αγορές της Δ. Μακεδονίας, τελικά αποφασίστηκε από την περιφέρεια, μετά τις αντιδράσεις των μικροπωλητών στις λαϊκές αγορές, να μην γίνει αυστηρός περιορισμός αλλά συστάσεις για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, όπως αυτά έχουν οριστεί.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας, έχει ως εξής:

«Μετά και από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα δημοσιεύματα περί αλλαγών στην λειτουργία των λαϊκών αγορών εξαιτίας των κρουσμάτων στην περιοχή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δηλώνει την έντονη ανησυχία  της για την αυξητική τάση που έχει τις τελευταίες μέρες το φαινόμενο.

Η Περιφέρεια παρακολουθεί το θέμα σε στενή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ οι οποίοι είναι και οι αρμόδιοι φορείς για την λήψη νέων μέτρων για την προστασία από τον ιό.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους πολίτες ώστε να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως αυτά έχουν ορισθεί από τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Για τις υπαίθριες αγορές ισχύει η τήρηση των αποστάσεων, η χρήση γαντιών και μάσκας αλλά και όλων των προβλεπόμενων  μέτρων ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Ο ιός υπάρχει και όλοι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να σταθούν με υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις που τους αναλογούν ώστε να μην βιώσουμε καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής  Ανάπτυξης Γεώργιος Βαβλιάρας Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης & Μέριμνας Ηλίας Τοπαλίδης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σύλληψη δύο ατόμων στην Πτολεμαΐδα  για κατοχή 7.759 πακέτων αφορολόγητων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους 15 κιλών και 50 γραμμαρίων

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Συνελήφθησαν χθες (24-02-2021) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε ...