Αρχική > Ενέργεια > Καλλιόπη Βέττα: «Κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη παράτασης λειτουργίας των μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς για την τροφοδότηση της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα»

Καλλιόπη Βέττα: «Κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη παράτασης λειτουργίας των μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς για την τροφοδότηση της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη Βουλή φτάνει, πλέον, το θέμα που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ο «Π», για την ανάγκη παράτασης της λριτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς, για λίγες ημέρες, προκειμένου να μην μείνει μετέωρη η τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας.
Δείτε την ερώτηση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα, σε συνέχεια σχετικής επιστολής του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά προς το ΥΠΕΝ:

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ανάγκη παράτασης λειτουργίας των μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς για την τροφοδότηση της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα.
Η ερώτηση, βασίζεται στην επιστολή του Δήμου Εορδαίας προς το αρμόδιο Υπουργείο, η οποία αναφέρει ότι στις 17 Απριλίου εξαντλούνται οι εναπομείνασες ώρες λειτουργίας των μονάδων Υπενθυμίζεται, ότι με το ΦΕΚ 2646/Β/1-7-2019, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει τη δυνατότητα λειτουργίας, για λόγους επάρκειας ενεργειακού εφοδιασμού, μέχρι την συμπλήρωση των 32.000 ωρών.
Επίσης, επισημαίνεται ότι οι κλιματολογικές συνθήκες, καθώς και ο περιορισμός κατ΄ οίκον λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπουν την παύση της παροχής θερμότητας ενώ τέλος, τίθεται το αίτημα για ολιγοήμερη παράταση λειτουργίας έως την 5η Μαΐου, ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα που θα προκύψει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Delphi Forum – Στάσσης: Μετά την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ η ΔΕΗ βγαίνει στο εξωτερικό

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εξαγορές και συνεργασίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ανήγγειλε ο CEO της ΔΕΗ. Τέλος ο λιγνίτης το 2025. Εφιαλτικά σενάρια για τιμές CO2 στα ...