Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η. Τοπαλίδης (αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας): “Εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα σε μαθητές λυκείου – Θερμή παράκληση για τήρηση των μέτρων”

Η. Τοπαλίδης (αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας): “Εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα σε μαθητές λυκείου – Θερμή παράκληση για τήρηση των μέτρων”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με την έναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας σε μαθητές του Λυκείου εμφανίστηκαν και τα πρώτα θετικά στον ιό περιστατικά σε σχολεία της Περιφέρειας. Για το λόγο αυτό, υπενθυμίζουμε σε όλους τους μαθητές πως είναι αναγκαίο να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αποφυγής μετάδοσης της νόσου του ιού Sars Cov2. Απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία να φορούν τις προστατευτικές μάσκες ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να χρησιμοποιούν αντισηπτικά διαλύματα για την προστασία της σχολικής κοινότητας από την διασπορά του κορονοϊού.

Με τη συμβολή όλων θα καταφέρουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

 

                                                                                                          Με εκτίμηση,

                                                                        Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης                                    .                                                                        και Μέριμνας

 

 

                                                                                                           Ηλίας Τοπαλίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...