Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η σύνδεση της Τηλεθέρμανσης με την «Πτολεμαΐδα 5» και ο ΑΗΣ Καρδιάς στην ατζέντα των κρίσιμων συναντήσεων Πλακεντά στην Αθήνα

Η σύνδεση της Τηλεθέρμανσης με την «Πτολεμαΐδα 5» και ο ΑΗΣ Καρδιάς στην ατζέντα των κρίσιμων συναντήσεων Πλακεντά στην Αθήνα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σημαντικές συναντήσεις είχε στην Αθήνα, τη Δευτέρα ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, με στελέχη της ΔΕΗ. Στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα, η σύνδεση με την υπό κατασκευή νέα λιγνιτική μονάδα καθώς και η λειτουργία του ΑΗΣ Καρδιάς.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν κορυφαία στελέχη της επιχείρησης, έγινε κατά πληροφορίες σε καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση σε 15 ημέρες. Το ζήτημα «καίει» την περιοχή και βρίσκεται πολύ υψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής, με τη σύνδεση με τη νέα μονάδα να αποτελεί ζητούμενο, με δεδομένο και το χρόνο λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς που τελειώνει.

Το κόστος σύνδεσης της τηλεθέρμανσης με τη νέα μονάδα ανέρχεται στα 30 εκ. ευρώ, θέμα για το οποίο μάλιστα ο κ. Πλακεντάς είχε συνάντηση και με το Πράσινο Ταμείο, για πιθανή και υπό προϋποθέσεις χρηματοδότηση.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και νέες εξελίξεις.

 


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ
 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team