Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Γεωργιάδης: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα -λιανεμπόριο από τη Δευτέρα – Ανοίγουν και κομμωτήρια – κέντρα αισθητικής (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ. ΕΟΡΔΑΙΑΣ)

Γεωργιάδης: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα -λιανεμπόριο από τη Δευτέρα – Ανοίγουν και κομμωτήρια – κέντρα αισθητικής (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ. ΕΟΡΔΑΙΑΣ)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επαναλειτουργία του λιανικού εμπορίου από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ανοίγουν και τα κουρεία, τα κέντρα αισθητικής και τα ΚΤΕΟ, όπως και τα κέντρα διαιτολογίας.

Με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, έως την επιστροφή στα σπίτια μας. Για τη μετακίνηση αποστολή sms 2 στο 13833, ή με το έντυπο βεβαίωσης κίνησης ή χειρόγραφη. Ο καταναλωτής οφείλει να κρατήσει το μήνυμα για ενδεχόμενο έλεγχο. Για 2 ώρες μπορεί ελεύθερα να πηγαίνει στο κατάστημα και να κάνει ψώνια, με μάσκες, αναγκαίες αποστάσεις (έως 4 πελάτες ανά 100 τ.μ.).
Ο μέγιστος αριθμός στα Malls είναι 1 πελάτης ανά 25 τμ.

Στα ταμεία θα υπάρχει υποχρεωτική απόσταση 2 μέτρων.

Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου, θα λειτουργεί το click away, με παράδοση εκτός με τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού πρότερα.

Στα κομμωτήρια – κέντρα αισθητικής και διαιτολογικά, ελάχιστη απόσταση τα 2 μ. Προσέλευση κατόπιν ραντεβού και κατάλογο ραντεβού πελατών. Υποχρεωτική χρήση μάσκας, ωράριο από 7 π.μ. έως 8 μ.μ.

Θεσπίζεται προαιρετική λειτουργία καταστημάτων για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου για τα καταστήματα, για να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού.

Για τα ΚΤΕΟ, προσέλευση κατόπιν ραντεβού.

upd: Επειδή ο δήμος Εορδαίας μετά και τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά είναι στις κόκκινες περιοχές, θα ανοίξει με click away και μόνο το λιανεμπόριο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας ...