Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χαρδαλιάς: Παράταση lockdown στο Δήμο Εορδαίας – Άρση περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Κοζάνης (εκτός του Κρόκου) και στο Δήμο Βοΐου (εκτός της Σιάτιστας)

Χαρδαλιάς: Παράταση lockdown στο Δήμο Εορδαίας – Άρση περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Κοζάνης (εκτός του Κρόκου) και στο Δήμο Βοΐου (εκτός της Σιάτιστας)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς :

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στο Δήμο Εορδαίας Μέχρι 25 Ιανουαρίου, καθώς έχει 104 ενεργά κρούσματα στην Εορδαία ενώ 31 ενεργά έχει ο Κρόκος όπως εξήγησε ο υφυπουργός.

Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στο Δήμο Κοζάνης πλην Δημοτικής Κοινότητας Κρόκου και Δήμο Βοϊου πλην της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας (από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου)

Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στην Κέλλη Φλώρινας από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Συνεπώς, και με βάση τις ανακοινώσεις Γεωργιάδη νωρίτερα, από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα ανοίξουν μόνο με click away τα εμπορικά καταστήματα – λιανεμπόριο του Δήμου Εορδαίας μιας και ανήκουν στις κόκκινες επιδημιολογικά περιοχές (στις οποίες ανήκει πλέον και ο Κρόκος Κοζάνης και η Σιάτιστα Βοΐου).

Κανονικά θα ανοίξουν τα καταστήματα στην Κοζάνη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός.

 

Διατηρείται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 9 το βράδυ στη χώρα, όπως και κανείς δεν μπορεί να μετακινηθεί από νομό σε νομό, εκτός των συγκεκριμένων λόγων.
Το θέμα αύξησης των προστίμων στα 500 ευρώ θα επαναξιολογηθεί σε λίγες ημέρες, είπε επίσης ο ίδιος.

Για τις εκκλησίες: 1 άτομο ανά 25 τμ με ανώτατο όριο τα 50 άτομα. Προσωρινά αναστολή για κυνήγι και ψάρεμα.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή ομιλία από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτ. Μακεδονίας με θέμα «Τα θαύματα του ουρανού» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτήν την Κυριακή στις 18:00 τη διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Τα ...