Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δύσκολο το χθεσινό βράδυ για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο- Έγιναν διακομιδές σε άλλα νοσοκομεία – Τι λέει ο διοικητής Στέργιος Γκανάτσιος για τα πολλά νέα κρούσματα και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

Δύσκολο το χθεσινό βράδυ για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο- Έγιναν διακομιδές σε άλλα νοσοκομεία – Τι λέει ο διοικητής Στέργιος Γκανάτσιος για τα πολλά νέα κρούσματα και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο Top Channel και την εκπομπή «Μια εβδομάδα , ένα Σάββατο» με τη Ρίτα Τσιπούρα και Παναγιώτη Πλιάτσικο, μίλησε πριν από λίγο ο διοικητής του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανατσιος, μιλώντας για τη διαχείριση της πανδημίας στο νοσοκομείο.

«Από χθες είμαστε γεμάτοι, γέμισε και το πρώτο στάδιο της επέκτασης στη Μαιευτική και χθες το βράδυ αναγκαστήκαμε να κάνουμε διακομιδες. Υπάρχει συνεχής επαφή με τα γύρω νοσοκομεία, και της ευρύτερης περιοχής, Βέροια και Γιαννιτσά. Ήταν μια αναμενόμενη νύχτα και το επόμενο δεκαήμερο περιμένουμε ότι θα κινούμαστε στους ίδιους ρυθμούς με την επόμενη εβδομάδα να περιμένουμε να είναι πιο δύσκολοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Οι πολίτες δεν χρειάζεται να ανησυχουν, οι πολίτες μας ότι και να πάθουν θα το αντιμετωπίσουμε. Το πόσο θα μασ δυσκολέψει είναι εσωτερικό μας θέμα,» προσέθεσε θέλωντας να καθησυχάσει τους πολίτες.

Σε ότι αφορά τα επόμενα σενάρια για το νοσοκομείο, απάντησε: » μέχρι και σήμερα όλοι οι ασθενείς αντιμετωπίζονται στο νοσοκομείο. Οι γέννες γίνονται και νοσηλεύονται κανονικά και λαμβανονται τα μέτρα για μητέρες και νεογνά. Έκτακτες και προγραμματισμένες γέννες.»

Για την ψυχιατρική κλινική, απάντησε πως αποτελεί επόμενο στάδιο, όταν ασθενείς δε θα μπορούν να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια δομή όπου έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στο κτήριο Ψυχαργώς.

Για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν καθαρά περιστατικά στην ιδιωτική κλινική euromedica, απάντησε ότι εξετάζεται.

Μίλησε επίσης για τη μεγάλη διασπορά κρουσμάτων στην ΠΕ Κοζάνης, τον υψηλό αριθμό που καταγράφηκε και το τελευταίο 24ωρο, ενώ τέλος απευθυνόμενος στους πολίτες, κάλεσε να τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...