Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση για την λαϊκή αγορά της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου- Οι εκθέτες δεν πρέπει να ξεπερνούν το 65% του συνόλου

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση για την λαϊκή αγορά της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου- Οι εκθέτες δεν πρέπει να ξεπερνούν το 65% του συνόλου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ο Δήμος Αμυνταίου έχοντας υπόψη:

  1. Το με αριθμό φύλλου 4484/11-10-2020 ΦΕΚ
  2. Το γεγονός ότι από 16/10/2020 η Π.Ε. Φλώρινας βρίσκεται σε μέτριο επίπεδο προληπτικών μέτρων (επίπεδο 2)
  3. Το γεγονός ότι από 16/10/2020 η Π.Ε. Κοζάνης βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο προληπτικών μέτρων (επίπεδο 4)

Με αφορμή την επικείμενη λαϊκή αγορά της πόλης του Αμυνταίου τις Δευτέρες 19/10/2020 & 26/10/2020  ενημερώνει τους εκθέτες ότι οι εκθέτες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το 65% του συνόλου.

Ακόμα σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ οι εκθέτες από την Π.Ε. Κοζάνης δεν θα μπορούν να κινηθούν εκτός Π.Ε. Κοζάνης και άρα δεν θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στις προαναφερθείσες δύο λαϊκές της πόλης του Αμυνταίου (ισχύς μέτρων για 14 ημέρες).

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι μετά την απαγόρευση προσέλευσης των εκθετών της Π.Ε. Κοζάνης (μέτρα επιπέδου 4, ΠΕ Κοζάνης) και την επέκταση της Λαϊκής αγοράς σε όλες τις κάθετες οδούς καθώς και την τήρηση των σχετικών 3μετρων αποστάσεων μεταξύ των πάγκων (μέτρα επιπέδου 2, ΠΕ Φλώρινας), εκπληρώνεται ο περιορισμός του 65% των εκθετών ακόμα και με την συμμετοχή όλων των υπολοίπων εκθετών(από όλες τις άλλες Π.Ε. πλην αυτών της Π.Ε. Κοζάνης).

Υπενθυμίζουμε την υποχρεωτική μάσκα για όλους (πωλητές/καταναλωτές/κοινό), καθώς και την τήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων όπως και την διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των 5 ατόμων .

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση από όλους τους εμπλεκόμενους, όλων των παραπάνω οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας.

                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                        ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Π. Πλακεντάς: «Προβληματισμός αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τα κρούσματα» – Για την πρόταση Μαλούτα για νέο νοσοκομείο: «Αφορά τον δήμο Κοζάνης – Το Μποδοσάκειο υπηρετεί περιφερειακή διάσταση» – Για τη Σχολή Πυροσβεστικής: «Εν αγνοία της Σχολής και του Δήμου η συζήτηση για το Τσοτύλι»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του  Top Channel με τους Π. Πλιάτσιο και Ζ. Πιτσιάβα, ...