Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΔΕΥΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: Σε τροχιά υλοποίησης το έργο των αγωγών λυμάτων Ανατολικού –Πενταβρύσου και Περδίκα

ΔΕΥΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: Σε τροχιά υλοποίησης το έργο των αγωγών λυμάτων Ανατολικού –Πενταβρύσου και Περδίκα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


   Σε καλό δρόμο βρίσκεται το αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας για την υλοποίηση του έργου των αγωγών λυμάτων των Οικισμών Περδικά – Ανατολικού – Πενταβρύσου, μετά από την επιτυχή υποβολή πρότασης στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014 – 2020 ( 23/12/2019).

Στο θέμα αναφέρθηκε με ρεπορτάζ του πρόσφατα ο «Πτολεμαίος» και η ΔΕΥΑ Εορδαίας με ανακοίνωσή της τονίζει τη σημαντικότητα του έργου αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, που ενώ είχε υποβληθεί στο πρόγραμμα, το 2018 απεντάχθηκε για να ακολουθήσει από την νέα Διοίκηση της Επιχείρησης ένας αγώνας δρόμου, για την εκ νέου ένταξή του στο ΕΣΠΑ.

Η σημασία του εν λόγω έργου είναι τεράστια κυρίως για περιβαλλοντικούς λόγους και αφορά την κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης λυμάτων οικισμών Ανατολικού και Πενταβρύσου και εξωτερικό δικτύου αποχέτευσης – μεταφοράς λυμάτων Οικισμών Ανατολικού – Πενταβρύσου και Περδίκα, στην Ε.Ε.Λ. Πτολεμαΐδας, προϋπολογισμού 4.500.000,00 ευρώ.

Την ικανοποίησή του για τη Θετική αυτή εξέλιξη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Δημήτρης Τσεχελίδης, τονίζοντας ότι ήταν απόρροια της πλήρους  και αγαστής συνεργασίας με τους αρμόδιους Υπαλλήλους της Επιχείρησης.

 

                                                  

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team