Η πληρωμή των εφάπαξ στους δικαιούχους της ΔΕΗ διεξάγεται ομαλά, παρά την έλλειψη προσωπικού.
Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ, επισημαίνοντας ότι εκδίδονται από χθες οι επιταγές Αυγούστου 2010 και καλούνται για να στείλουν φορολογικές ενημερότητες οι δικαιούχοι του Σεπτεμβρίου 2010, με βάση ενημέρωση που είχε χθες από το λογιστήριο της Μυλλέρου.
Σημειώνει επίσης ότι η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι 85% (δηλαδή το υπόλοιπο 15% δεν απαντά στα τηλέφωνα) και μεταφέρει την παράκληση από το αρμόδιο τμήμα της Μυλλέρου προς τους δικαιούχους: ότι δε θα πρέπει να στέλνουν καμία φορολογική ενημερότητα χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή τους.
Ταυτόχρονα το σωματείο σημειώνει ότι «όπως πρώτοι ανακοινώσαμε με το που τελειώνουν τα πρώτα 60 εκατομμύρια, ακολουθούν τα επόμενα 40 εκατομμύρια».



























