Ο Δήμος Βοΐου διοργανώνει την 9η Γουρ’Νοχαρά στο Καλονέρι, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» και τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Καλονερίου «Η Βρογγίστα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 12:00, στην κεντρική πλατεία του Καλονερίου.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η παραδοσιακή ορχήστρα «Χάλκινη Πανδαισία», με τους Φώτη Τσιοτίκα και Νίκο Σερέφα στο κλαρίνο. Η Γουρ’Νοχαρά αποτελεί μια καθιερωμένη γιορτή για τον Δήμο Βοΐου και την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, προσελκύοντας κάθε χρόνο πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση στο Καλονέρι αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσετε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής και να απολαύσετε ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι.





























