Το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος ΠΟΑΕΑ Πτολεμαΐδας, γνωστοποιεί ότι, την Κυριακή 1η Αυγούστου 2010 και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί το Μνημόσυνο Εθνικής Αντίστασης στη μνήμη των έξι (6) σφαγιασθέντων στο ΚΟΥΡΙ Πτολεμαΐδας αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στις 5 Αυγούστου του 1943 απ’ τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους αχρείους συνεργάτες τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του δήμου Πτολεμαΐδας και με τη συνεργασία όλων των αντιστασιακών οργανώσεων της ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, προ του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης, στο πάρκο- πολύκεντρου- λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλεως και της περιοχής Πτολεμαΐδας, οι αρχές, το κοινό, οι αντιστασιακοί, καθώς και οι οικογένειες των θυμάτων να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Για το Δ.Σ. της ΠΟΑΕΑ Πτολεμαΐδας
Ο Πρόεδρος
Αθανασιάδης Απόστολος
Ο Γεν. Γραμματέας
και α.α.
Καραγιαννάκης Γιώργος



























