Θέμα υποβάθμισης του ρόλου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, έθεσε στην συνεδρίαση της Πέμπτης η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γεωργία Ζεμπιλιάδου, με αφορμή για άλλη μία φορά τις άδειες θέσεις στα έδρανα των περιφερειακών συμβούλων.
Η κα Ζεμπιλιάδου έκανε λόγο για ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο και κάλεσε το Προεδρείο να τηρήσει τον κανονισμό ως προς τις παρουσίες των περιφερειακών συμβούλων:
«Όλοι έχουμε υποχρεώσεις, όλα είναι δεκτά, αλλά όχι η συνεχής απουσία».
Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει πολλές φορές τις συνεδριάσεις του οργάνου, καθώς η εικόνα της αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν είναι αυτή που αρμόζει, με τις απουσίες των μελών του να δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι τιμούν το ρόλο που τους έχεις ανατεθεί.






























