Αρχική > Αθλητικά > Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με το συνδυασμό του Βασίλη Σεβαστή ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Κοζάνης Νίκος Κιβρακίδης (βίντεο)

Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με το συνδυασμό του Βασίλη Σεβαστή ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Κοζάνης Νίκος Κιβρακίδης (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ θα είναι ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Κοζάνης Νίκος Κιβρακίδης.

Ο Νίκος Κιβρακίδης είναι για πολλά χρόνια στο χώρο του στίβου και φέτος πήρε την απόφαση να κατέβει ως υποψήφιος μιας και θέλει να προσφέρει και από μια άλλη θέση στο στίβο και το κλασικό αθλητισμό γενικότερα κυρίως στην Δυτική Μακεδονία.

Στις εκλογές κατεβαίνει με το συνδυασμό του Βασίλη Σεβαστή και μάλιστα σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε και από τον υποψήφιο πρόεδρο.

Ο κ. Κιβρακίδης τόνισε ότι θα είναι υποψήφιος για την Δυτική Μακεδονία από όπου θα μεταφέρει τα προβλήματα του στίβου και του κλασσικού αθλητισμού γενικότερα στον Πρόεδρο και το κεντρικό ΣΕΓΑΣ και συνέχισε λέγοντας «έχω την όρεξη και τη διάθεση να δουλέψω για να ανεβάσω ένα σκαλοπάτι παραπάνω στη περιοχή μας. Μετά και το καινούριο ταρτάν που έχει γίνει στο γήπεδο της Κοζάνης, η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα θα γίνουν πόλος έλξης του κλασσικού αθλητισμού με πάρα πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς συναντήσεις.

Άλλωστε είναι γεγονός πως ο κλασσικός αθλητισμός στην περιοχή μας έχει μεγάλη ανάπτυξη με τα 2 σωματεία Φιλαθητικό Κοζάνης και Αίολο Πτολεμαΐδας να έχουν μαζέψει πάρα πολλά παιδιά αλλά θέλουν βοήθεια, και υλικοτεχνική αλλά και την ανάληψη και πραγματοποίηση αγώνων στην περιοχή μας για να δείχνουν το ταλέντο τους.

Η παράταξη του Βασίλη Σεβαστή έχει πάρα πολλά νέα άτομα με όρεξη για δουλειά που θέλουν να δουλέψουν για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού ακόμα περισσότερο».

Να τονίσουμε πως οι εκλογές του ΣΕΓΑΣ θα γίνουν το Νοέμβριο και η διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. είναι τετραετής και κλείνοντας ο Νίκος Κιβρακίδης τόνισε ότι μέσα στα 4 αυτά χρόνια θα έχει το χρόνο αυτός και οι συνεργάτες του να κάνουν πράγματα για να αναπτύξουν το κλασικό αθλητισμό στη Δυτική Μακεδονία.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: «Την Κυριακή από τις 20:30 έως τις 21:00 ανάβουμε τα φωτά στα καταστήματα μας για να δείξουμε ότι είμαστε ΕΔΩ, είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ και δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα»- Δελτίο Τύπου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δυστυχώς τα νέα ακόμη μία φορά είναι πολύ άσχημα για την περιοχή μας, παραμένουμε ...