Μεγάλη βαθμολογική νίκη πανηγύρισε ο Εορδαϊκός, περνώντας με εμφατικό 0-3 από τον Εύοσμο απέναντι στην ΑΕ Εύοσμου. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας πήρε ένα σπουδαίο «διπλό», φτάνοντας τους 24 βαθμούς και μένοντας δυνατά στο κυνήγι της πρώτης εξάδας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, γνωρίζοντας πως η νίκη ήταν μονόδρομος απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος. Τα θεμέλια της επιτυχίας μπήκαν νωρίς, με τον Κοκκινίδη να ανοίγει το σκορ στο 17’. Στο 28’ ο Τσελεπής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας γερές βάσεις για το «διπλό». Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο σκόρερ αποτελούν και τις μοναδικές χειμερινές μεταγραφές του συλλόγου, δικαιώνοντας άμεσα τις προσδοκίες.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 56’ ο Δημήτρης Παπαζήσης, «κλειδώνοντας» τη νίκη και χαρίζοντας ηρεμία και αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Εορδαϊκού.
Απομένουν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και η αισιοδοξία για είσοδο στην πρώτη εξάδα είναι πλέον έντονη. Την επόμενη αγωνιστική, ο Εορδαϊκός θα φιλοξενήσει τον Πιερικό στην Πτολεμαΐδα, με το γήπεδο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» να αναμένεται κατάμεστο.
Στην τελευταία αγωνιστική, οι «Λιγνιτωρύχοι» θα υποδεχθούν την ΑΕ Αλεξάνδρειας και, σε περίπτωση δύο νικών σε ισάριθμα παιχνίδια – σε συνδυασμό με ευνοϊκά αποτελέσματα από τα άλλα ματς – υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να πετύχουν τον στόχο τους, ακόμη κι αν αυτό κριθεί… στο 90’.
*Η φωτογραφία του κειμένου είναι από το top-sport.gr






























