Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 1ου Προκριματικού Πρωταθλήματος της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακεκριμένων αθλητών που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης.
Ανάμεσα στους αθλητές που θα τιμηθούν βρίσκεται και ο Χρήστος Μάνιος του Νικολάου, αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2025. Ο νεαρός αθλητής εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο, φέρνοντας σημαντική διάκριση τόσο στην Κοζάνη όσο και στον σύλλογό του.
Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί την 27η ευρωπαϊκή διάκριση στην ιστορία της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό, για αθλητές που αγωνίστηκαν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας και ταυτόχρονα εκπροσώπησαν τον σύλλογο. Συνολικά, ο σύλλογος μετρά 27 ευρωπαϊκές διακρίσεις, εκ των οποίων 15 μετάλλια και 12 πέμπτες θέσεις, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από Παμπαίδες και Παγκορασίδες έως Άνδρες και Γυναίκες.
Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης ευχαριστεί την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για την τιμητική πρόσκληση και τη βράβευση του αθλητή, τονίζοντας ότι η αναγνώριση αυτή αποτελεί δικαίωση της μακρόχρονης προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.

































